Hjälpredan =)

Alexander är min lilla hjälpreda här hemma han. Varje dag ser han hur jag fixar här hemma och han vill alltid hjälpa till så varje gång man ställer sig och diskar,då är han där lika snabb som blixten med en stol för han ska ju också diska, visst de blir mycket vatten på golvet men det har väl inged dött av =)
När jag dammsuger då ska han också dammsuga så då plockar han fram handdammsugaren inne från gaderoben och gör likadant som mig =)
Moppar jag golvet så ska han också göra det fast jag brukar inte han moppa så mycket för oftast så går han i det blöta och tillslut så brukar de sluta med en liten vurpa och då blir det gråt....
Lika om man varit och handlat och man ska plocka in alla varorna.Vem är inte där då och ska plocka in ALLT?! JO våran Alexander!!! =)
Han är för go min lilla plutt, han vill verkligen lära sig och han vill verkligen hjälpa till.....

Så igår när jag hade vårstädar dagen ute med Alexander så hjälpte han till och han ville ju göra som jag gjorde så när jag sopade så sopade han med =) När jag dammsög det som var kvar så hämtade han som vanligt handdammsugaren och dammsög han med =)
När jag  tog vatten med skurmedel på så dopapde han sin kvast där i och skurade plattorna han med=) och jag fick ju två stycken bilder från igår iallafall så den första är på plattorna som håller på och torka innan vi kan ställa in möblerna igen och den andra bilden är på Alexander när han donar och fixar med sin kvast och vattnet =)




Ja just ja kom ju på att jag tog några bilder på när Anton hade vaknat och var med ute han med.Fast han körde ju race med sin gåstol han =) Fast lite bilder fick jag taget där med ......





Första bilden tycker jag MYCKET om eftersom jag tycker det LYSER
syskonkärlek om den!!!<3
Den andra bilden så blev kortet taget precis när Alexnader skulle resa sig upp
och visa Anton något!!
Den tredje bilden är Anton som verkligen synar och granskar vad Alexander gör.
Såg nu att det såg lite roligt ut när man ser hans små knubbiga ben helt nakna sedan
ett par strumpor på =) men han var faktsit barfota först men då skrek han och vägrade
gå på plattorna för det var ju så FARLIGT!! Så han är en liten fegis våran lilla FJANTON!!




Kommentarer
Postat av: Maja

Det ahr du helt rätt i. Ingen har dött av lite vatten på golvet oh tycker ungen om att diska så får han juu göra det :) Längtar tills jag själv får barn.

2010-05-16 @ 23:16:08
URL: http://fnaktrosorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0