5 Maj 2010

Fy fan att vara stressad, jag får fasiken mag sår snart!! fast jag tänkte sätta mig här medans Anton ligger och äter sin välling. Så kan ju försöka hinna blogga och pussta ut samtidigt =)
Har iallafall hunnit med detta idag:
Lämnat Alexander på dagiset
Tvättat en tvättmaskin
Hängt tvätten på tork
Pakiterat och skrivit adresser på paketen som ska skickas iväg(saker som såldes via tradera hela 6 st faktsit!)
Diskat *2

Det som är kvar att göra är:
Åka till posten och bussgods för att lämna in alla 6 paketen och betala för det.
Hämta Alexander på dagiset.
Köpa en lampa till bilen.
Handla.
Byta lampan därfram på bilen.
Städa(Dammtorka,dammsuga,moppa golven)
Ja och en massa mer!!

Hur fan ska jag hinna, vill ju så gott som vara klar imorgon eftersom då ska man packa och fixa hela dagen. För sedan på fredag morgon så far vi mot Åland och kommer inte hem förens på söndag kväll. Och vi åker vid 07-tiden på fredag morgon så allt lär vara klart på torsdag kväll. Och själv känner jag mig eftersom att Marcus är på jobbet och slutar inte förens vid 20.15 ikväll och då är han inte hemma förens vid 21.30 tiden skulle jag tro. Och imorgon jobbar han från 14.15 - 20.15  så då är man själv att fixa då med.
Träna minst 1 gång till innan fredagen  vill jag också, men ja vart ska barnen ta vägen?? Och att handla hem saker idag och handla allt som ska med till Åland och att ha barnen med sig det är omöjligt för jag kan inte dra 2-3 st kundvagnar själv och iallafall Alexander skulle tröttna ur efter ett LITET tag.
Men jag vill inte vara tjatig och på stridig på svärmor heller eftersom hon var så snäll och ställde upp igår med lite barnvakt. Ja hon ställer upp hela tiden.
Mamma och pappa jobbar och ja de flesta jag känner jobbar eller pluggar så där sket sig det.

Men jaja får väl städa och fixa under natten i värsta fall men då blir man väl osams med grannarna också, det räcker nog med att jag dragit igång våran tvättmaskin och torktumlare mitt i natten förut pga spyor m.m
Och ja även duschat mitt i natten =)
Inte kul att bi i lyhörda lägenheter =/

Nej nu tror jag att han käkat klart ska psringa ner och kolla men jag hoppas på att kunna skriva mer senare iallafall, eller ja mest av allt så hoppas jag på att hitta en snäll och villig person som vill busa med mina barn =)

Hej hopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0