23 Maj 2010

Vilket tråkigt väder vi har här idag, det bara regnar och regnar.Det är så mulet och trisst ute så att man måste ha alla lampor på inne för det är så mörkt.Så vill vi ju inte ha det!!Jag hade ju sett fram emot ett enormt fint väder idag så att jag kunde vara ute hela dagen och donat lite och få lite färg på mig =) Men nej sådan tur fick man ju inte ha så nu är det bara att hålla alla tummar och tår man har att det blir bra och fint väder imorgon istället.

Jag letar fortfarande efter usb-kabeln till Marcus  kamera så jag kan föra över bilderna från ålands-resan så att jag kan skriva okm den och lägga in bilderna samtidigt, men  kablen har verkligen gömt sig =/ men skamm den som ger sig för fort!!

Idag har vi bara kollat på film och varit inne, för ingen ide att gå ut när det är vatten pölar stora som basänger över jela gården, och ja våran häck på baksidan den står bara i vatten!! Nu får det inte komma ner nå mer vatten från skyn. Kommer ju bli över svämmning snart om det fortsätter så här......

Tänkte tvätta lite kläder idag men det får vänta tills imorgon det det med, vi kan väl ha en vilo dag hela familjen idag!! det tycker jag låter undrbart!! =)

Har nyss ätit tacosrester och nu är det hockey på tv. Sverige leder just nu med 1-0 och jag hoppas dom vinner idag nu!!

Ska väl sätta mig i soffan och umgås med min underbara familj jag med!! så får jag dyka upp här senare =)
Marcus klagar ju på att han tycker jag sitter mycket vid datorn, men så blir det väl om man ska sköta en blogg bra! och jag sköter min inte bra än eftersom jag ej har den tiden jag skulle behövt så därför får ni nöja er med det jag hinner med att skriva =) än så länge går det ju ganska bra, det blir ju iallafall minst 1 inlägg per dag.....


Ingen som har någon roligt tävling att tipsa om??


Kommer senare med mer skriverier!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0