2 Maj 2010

Det blev en festkväll med vänner igår med och jag fick leva på groggar eftersom jag inte hade några cider kvar sedan dagen innan  och jag dricker absolut inga öl. Och ja man blir lite vinglig och rund under fötterna av grogg kan jag lova =) Men jag lever och det var kul att få släppa alla spänningar för en kväll, det var ju trotts allt flera flera år sedan sist! Och kan berätta med glädje att jag inte alls är bakis idag, jag mår tipp topp. Och känner mig ännu piggare och fräschare nu efter en skön och lång dusch!

Ska bara skriva lite kort nu för vi är på väg till min mor och far på middag och även för att hämta hem våra prinsar där ifrån. Och jag pratade lite med dom igår och allt hade gått kanon och barnen hade haft kul.Alexander hade väl blivit rädd för raketerna så han hade börjat gråta så han fick gå in då. Men annars så hade det varit kanon bra.

Nu hoppas jag att maten är klar när vi anländer dit vid 13-tiden för min mage  vrålar efter mat!!! =)
Fan vad jag äter och äter, finns det inge stopp??

Nej men jag får väl skriva mer ikväll om allt som hännt under helgen och allt runt om kring. För igår blev det ju inget alls och jag kunde inte riktigt skriva inatt när vi kom hem efter 03-tiden  heller =)

Ha en super skön dag i den varma solen så länge så ses vi ikväll alla underbara där ute!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0