6 Mars 2010

Ja fast det är väl redan 7 mars som inte våran klocka går helt fel. Men idag har jag inte hunnit setat vid datorn alls så där för slänger jag ihop några snabba rader nu medans jag kollar läget med allt annat här ute =)  AHha har kommit på att jag aldrig skulle överleva utan internet och dator, vad beroende man har blivit.

Har städat bilen lite idag och tog även tag i att sopa upp allt skit inne i garget, så det blev en stor hög med löv och skit som jag sedan fick kassta i soporna =)  efteråt kännde jag mig så duktig. Att jag fixade detta trotts att det blev kallare och kallare ute, för så fort solen förvsann ner så blev det svinkallt på engång =(  nu vill jag ha RIKTIG vår!!!!

Flyttade även bak alexanders bilstol,eftersom att han blivit så pass lång att det bara är några cm mellan hans huvud och framrutan när han sitter fram i bilen, så skulle vi krocka me bilen och han sitter där i, ja då slår han i huvudet i rutan, eller slår och slår, de blir nog mer mos av det hela, iallafall vad jag fick höra.....Eller ja det beror väl på hur fort man kör när olyckan väl inträffat.

Nej nu ska jag fortsätta kolla läget så åter kommer jag sen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0