11 Mars 2010

Nu är jag här igen och i skrivandes stund så är det torsdag förmiddag och Alexander är redan lämnad på dagiset,Anton sover i sin vagn ute!!Ja ni läste rätt, han gör sin debut att sova UTE =) Annars har det varit för kallt, han har varit sjuk, det har varit mer än 1 meter snö på taket så de knakade,han har inte velat ligga i vagnen, ja anledningarna kan göras många =) Men idag när vi gick till dagiset så låg han bara och flinade hela vägen dit och som vanligt skulle han inte ligga i vagnen när jag går in med Alexander så han fick följa med in och skratta åt barnen där inne istället =) Sedan på väg hem så gick mina tankar att ja Anton får väl ligga på en filt på golvet medans jag plockar,donar och städar så gott det går =) Men då ser jag att ju mer vagnen guppar och ruskar så börjar ögonen fall in i huvudet, så jag körde där det var VÄRST!!Och inom mindre än 1 minut så sover Anton så sött i vagnen utan problem =) Och då tänkte jag att ja varför inte få stå kvar ute och sova tills han vaknar, för ska jag in med han och krångla av lite kläder för att han ej ska svettas ihjäl här inne, ja då lär han ju ha vaknat förlänge sedan. Men min magkänsla säger mig att denna förmiddags tupplur inte blir långvarig, för han rör sig så underligt mycket där ute just nu så man tror hela vagnen ska gunga iväg =) men men de lär väl visa sig!!

Idag då, jo jag har massa,MASSA saker som ska göras,borde göras och måste göras och vill göras. Vet bara inte i vilken ordning jag ska börja, för jag vet garanterat att jag inte kommer hinna med allt idag tyvärr. Men hälften vill jag då försöka hinna med utan problem men jag är lite osäker om jag kommer fixa detta alltså. Jag brukar ju ha den förmågan att inte få något alls gjort istället =) och sedan har jag ju den förmågan att allt ska strula till sig och göra allt så mycket drygare än vad det är. Nej men innerst inne är det väl jag som är lat!!!=) eller är det så att man kanske är slutkörd?? humm ja du det kan jag inte sätta fingret på så de får visa sig längre fram =)

Marcus är på jobbet och kommer inte hem förens ikväll när barnen ska sova eller ja han kanske till och med kommer efter att barnen somnat. Så idag blir det en sådan dag som man ska vara super stark och klara av själv!!Visst de har ju gått alla andra dagar utan att någon dött =)

Idag var det inte lika varmt ute som igår, jag som verkligen hade hoppats på det för igår var det ju kanon fint väder och snön smälte som aldrig förr!! Och sånnt göt mig glad, men det finns en STOR nackdel med våren också och det är allt jävla slask som ska göra så att man blir skitig och blöt vart man än går, för inte kan jag dra på mig några gummistövlar eller, nej då slår man ju fasiken ihjäl sig efter som det blir snorhalt med gummistövlar på den snö/is som är kvar....Det skulle bli bambi på hal is!!!!

Nej jag ska väl slita mig här i från och börja lite smått med alla bestyr som ska fixas =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0