Wellness

 

Dessa tre herrar jag pressenterar här nu är dom som hållt på med forskningen och framställt
Wellness by Oriflame!!



Professor Sven-Olof Isacsson

(Medicine doktor, Fil. dr., Institutionen för kliniska vetenskaper/Allmänmedicin, Medicinska fakulteten, Lunds Universitet)

Sven-Olof Isacsson är oberoende vetenskaplig rådgivare för Oriflame. Han är specialiserad inom invärtes medicin, kardiologi och allmänmedicin. I nära tjugo år har han varit ansvarig för forskning i folkhälsovetenskap inom områden såsom förebyggande medicin, näringslära, hälsofrämjande och åldrande.

 

 

Professor Jorgen Serup

(Medicine doktor, doktor i medicinsk vetenskap, Hudkliniken, Linköpings universitetssjukhus)

Jørgen Serup är hudspecialist med kunskap om hur näring påverkar huden. Han har etablerat ett forskningscenter för non-invasiva (stickfria) biofysiska metoder, som är den största forskningsenheten inom dermatologi i Skandinavien.

Jørgen Serup har även varit ansvarig för dermatologisk produktutveckling inom läkemedelsindustrin, där han arbetat med nya produktformuleringar och hudfarmakologi med objektiva och kliniska metoder. Jørgen Serup räknas som en av Europas mest framstående forskare inom dermatologi.

 

 

Professor Stig Steen

(Medicine doktor, Fil. dr., Thoraxkirurgiska avdelningen, Universitetssjukhuset i Lund)

Stig Steen är en av produktutvecklarna för Wellness by Oriflame. I mer än åtta år arbetade hans team intensivt med forskning och studier, för att utveckla den idag patenterade produkten Natural Balance Shake.

Stig Steen är professor i thoraxkirurgi och en internationell auktoritet inom hjärt- och lungtransplantationer, och återupplivning. Han har mer än 30 års medicinsk erfarenhet.


Ett tecken på att det är KANON bra produkter är ju att det är läkare som gjort den och att den rekomenderas till
diabetiker också!! Inge kemikalier som det finns i ALLA andra viktminsknings produkter.

Intresserad??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0