5 Februari 2010

Idag har jag då hunnit med lite iallafall, men det är tack vare min underbara svärmor som kikade förbi här efter hennes tandläkarbesök. Så medans hon stannade kvar här hemma med barnen så passade jag på att åka till apoteket och hämta ut massa recept och sedan åkte jag vidare till ö&b och köpte servetter och dukar till dopet. Nu är det bara alla tillbehör till mackor och tårta och sedan mat hem till oss som saknas och det ska vi handla sen idag. för nu är marcus på väg hem från jobbet och vid 2 tiden kommer marcus faster hit på besök. Så efter det så är det tänkt att vi ska stor handla en massa saker. och troligtvis så får barnen vara hos deras farmor medans tiden för det är inte kul att storhandla och man glömmer hälften pga barn som tröttnat att vara i affären. Sedan ikväll så blir det att baka tårtor i stora lass. Dom visar ju även hockey på tvn ikväll så de vill jag åxå se, men ja detta ska jag fixa!!!

ska fortsätta med alla disk och sedan dra dammsugaren och moppa golven en snabbis nu medans barnen sover.Lite fint kan det väl vara när man får besök från stockholm =)

Hade tänkt lägga ut lite bilder men känner att jag inte hinner det just nu så de får vänta lite. Åter kommer senare ikväll om hur detta kommer sluta, om jag kommer få allt gjort tills imorgon eller om hela skiten ställs in =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0