27 Februari 2010

Lördag idag då och helgen är kommen, det blir en ensam helg eftersom Marcus jobbar hel dag både idag och imorgon. Så de blir bara jag och barnen här hemma. Vet inte riktigt vad man ska hitta på för bus idag. Det hann ju aldrig bli färdig städat igår så om man ska försöka hinna städa klart idag då eller om man ska skjuta på det lite =)
Samtidigt skulle det vara skönt att bara komma ut lite också, så en promenad till kupolen skulle väl inte sitta helt fel. Bara gå runt och kolla på  alla olika folktyper som finns. Ja kanske hitta en bra mössa till Anton efter som att nu har vi bara mössor som är allt för små eller allt för stora...

Passade på att skriva lite nu medans Alexander sitter och kollar på Pettson & Findus, eller sitter och sitter. Han springer runt och stimmar medans han kollar =) för den grabben har inte ens en liten gnutta ro i sin lilla kropp. Anton ligger nere och sover, men vaknar nog vilken sekund som helst. Så vi ska väl dra oss neråt innan det blir för livat =)

Men dagen får väl visa vad den har att bjuda på, så får man ta denna dag som den kommer istället för att planera in en massa saker, för när jag väl planerat nått så blir det aldrig så ändå =)

Nej nu börjar Alexander städa på sitt vis så nu lär jag ta och få med han ner innan ´han stökar ner ännu mer !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0