26 Februari 2010

Idag vaknade Alexander redan vid 5-tiden!!!Och tror ni att han ville somna om eller?? nej nej upp och leka,tända alla lampr som går att tända, speciellt taklampan i sov rummet så att man kan väcka Anton i samma veva =/  inte kul med andra ord, så imorse kände jag mig som en zombie!!! Men vi klev upp efter många om och men och redan vid 9-tiden var vi på  väg ut för att handla. Så idag har det handlats både i borlänge och falun så nu har vi då lite mat här hemma.  Hann precis klart för att hinna hem och släppa av marcus vid tåget, för han skulle ju vidare till jobbet och blir där tills ikväll.

Själv så har man bytt gardiner i köket eftersom  min farmor var hit med nya sydda sådana =) Och sedan sitter jag nu här uppe eftersom jag ska betala alla förbaskade  räkningar som ska betalas, man blir ju fattig på en gång när man får pangarna så de är inte alls med nöje som jag gör detta.
Alexander står på sin stol och kollar ut genom fönstret för idag är det några gubbar som skottar ner snön från taket på baksidan =) Kan ju medge att han skrattar och skriker lite på dom åxå =) hhahha

Sen ska jag nog försöka mig på att städa lite här hemma för det behövs verkligen.Man börjar se dom där förbaskade råttorna igen =/ och små kladd är det ju både här och där. Men ja mycket lär man ju inte få gjort när man har en som heter Alexander till hjälp här hemma.

Kanske skriver mer senare idag, just nu hinns det inte och jag måste nog få tyst på Alexander innan han väcker Anton där nere och innan han har skrämmt ner alla gubbarna från taket !!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0