19 Februari 2010

skriver en snabbis här medans jag väntar in att barnen ska somna så att jag kan fortsätta min städning.

Imorse var jag och marcus iväg och tränade medans barnens framor var här med dom. Och vad skönt det var att få träna lite.Får se om man åker på träningsvärk denna gång då. efter det så åkte marcus till jobbet och jag och barnen har busat. Nu har dom fått mat och ligger i varsin säng och ska sova middag.Tror ni dom vill det? ja anton somnade innan jag knappt hunnit lagt ner han, men alexander ska bråka som vanligt och vill inte alls som jag vill. men jag vet att han är kanon trött så ska kolla om han somnar snart för de börjar bli tyst där nere nu.

Själv ska jag fortsätta med min städning, har ju storstädat badrummet genom att ta vattenslangen och spola rent allt ihop =) Och lika så båda sovrummen.Hann ta köket igår åxå, så nu är det övervåningen som skas tas hand om och sedan hallen..Och när det är ¨gjort så får jag nog dammsuga och vabba av alla golven i alla rum som blev gjorda igår. För alexander sprang runt och åt ett päron idag och nu är det kladdigt lite här och var stans på golven =(  så är det att ha barn, man lever med moppen och dammsugaren =)

Sen kommer det folk hit idag iallafall ikväll, för då visas malmö - leksand på tv. Så de blir en hockeykväll här då =) gött gött

Nej ska väl sätta lite fart om detta ska hinnas med, och med lite tur så kanske barnen vill sova 1 timme iallafall?? =)

Höres senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0