Tiden

Jag tjatar jämt om att tiden går så fort hela tiden och ja det gör den fortfarande.I mellan åt blir jag riktigt RÄDD. Barnen växer ju så fort, är dom vuxna snart då eller? Ja ibland känns det verkligen som att man inte alls hinner med och det jag är mest RÄDD för är att missa för mycket av barnens uppväxt och massa ögonblick/stunder.
Jag brukar försöka göra minst 1 - 2 saker om dagen som står på MÅSTE-göras listan. JA den listan är flera meter lång och den finns i mitt huvud och det dyker upp flera nya MÅSTE göras saker om dagen. Men jag är nöjd så länge jag fixat 1 -2 saker iallafall för resten av tiden vill jag försöka fixa till det med barnen. Hellst hela familjen men oftast blir det bara med barnen eftersom Marcus jobbar en heldel.

Det är så mycket jag vill kunna göra, det är så mycket jag vill göra, det är super mycket som spelar roll och jag vill kunna pausa tiden ibland så man bara kna fixa fixa fixa så mycket som möjligt, så man slipper känna det där  tunga släpet efter sig.Tänk vad allt skulle kännas så mycket lättare om släpet blev jätte lätt!! 

Så lite passade jag och Alexander på att fixa i hans rum medans Anton sov en eftermiddag för några veckor sedan och ja så här blev resultatet, fast än är det mer än hälften kvar att fixa i rummet om jag ska bli nöjd =)


Alla saker samlade i ett hörn, detta ska rensas och hyllan ska fixas till!

Skruvade upp katthängaren, nu ska vi bara fixa dit lite halsband som Alexander
älskar att leka med =)
Och likaså så skruvade vi upp zooplankan som man mäter sig mot =)

Sen skruvade vi upp dom 5 st Nalle puh tavlorna som Alexander fått av
sin farmor för flera flera flera flera månader sen....


Sen blev det lite utklädnad =) Alexander hittade min tunika som blev
en klänning på han =) Och sedan självklart hans papper/kartongs påse
som han fick godis i av tomten!


Sedan vaknade Anton och då blev det andra sysslor =)


Tiden går fort när man har roligt och det är extra roligt och bra när man kan fixa praktiska MÅSTE saker samtidigt som man leker/sysselsätter barnen/barnet! Så denna dag var en kanon dag och Alexander var nöjd och glad hela tiden!!!


Hade tänk skrivit mer inlägg idag men nyss vaknade Alexander och var ledsen och nu ligger han där nere och hostar för fullt, så han ska nog upp snart och dricka vatten eller nått annars lär det torkas spyor. Så vi fick avsluta avsnittet av MÄKLARNA som vi kollade på.Och Marcus gick ner och gjorde sig klar  för natten. Nu är det bara jag som ska avsluta detta och sedan göra mig klar för natten. Kolla till Alexander också så klart!!<3
Skriver mer imån när tiden vill ge mig en chans för jag har mycket mer att GE!!

God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0