Liv

Jag Älskar mitt liv som det är nu, men samtidigt så finns det så mycket jag skulle vilja ändra på och göra så anorlunda mot hur det är nu. Visst man kan inte välja allt här i livet men man kan ju sträva efter det man vill ha.
Och för mig känns det som att det inte ens någon ideé att sträva efter alla saker man vill här i livet. Man vet liksom redan innerst inne att det är kört, att det är så gott som omöjligt att genomföra allt.

Det är så mycket man får offra och ge upp bara för att få andra saker att gå ihop, ja livet är ett enda STORT pussel som man försöker pyssla ihop i flera flera år. Vissa lyckas ganska bra, vissa lyckas inte alls. Vad är det som avgör om man ska lyckas eller misslyckas??

Jag har gett upp mycket i mitt liv redan nu och jag kommer nog få ge upp ganska mycket mer innan jag har levt klart mitt liv på denna jord. Men jag har ju även vunnit en massa efter vägen jag gått och det är jag otroligt glad och lycklig över.

Jag är nog en sådan person som både vill HA kakan och ÄTA upp den!! Så för mig blir det ganska många krockar efter vägen men jag har lyckats tagit mig upp på benen efter varje smäll och jag hoppas det kan fortsätta så!

Jag har underbara människor runt om mig varje dag, som verkligen gör livet värt att leva. Det är allt i från underbara vänner till underbara familjen. Vissa kan man dock prata mer med och andra mindre men att veta att ni finns där det betyder mycket för mig. Ja jag till och med brukar prata med katterna och hunden hemma hos mor och far min =) Men så var jag förut också när jag var mindre och bodde hemma. Då var det alltid djuren i huset som fick vara mina lyssnare. Hade inte så många jag litade på och kunde prata med under de åren.

Men nu har jag iallafall fått skrivit av mig lite glädje och vill tacka alla underbara människor !!!!



MEN DESSA 2 BETYDER MER ÄN LIVET!!!!


Alexander 5 Månader!

Anton 5 Månader!

Anton 4 Månader! Rillo 2 År!

Alexander 1 År! Rillo 10 Månader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0