7 April 2010

¨Då var syskonvagnen såld då. Känns både skönt och tungt på samma gång. Jag verkligen älskade den vagnen och ja jag skulle nog kunna ringa upp köparen  och be att få tillbaka den.Men ja vi har ju ingen plats för den och vi behöver pengarna till annat just nu. Och det blir väl kanske bättre eftersom barnen inte ville åka i vagnen allt för mycket. Men jag SAKNAR min vagn!!!Kan man bli kär i i vagn så har jag blivit de och mitt hjärta är brustet efter denna seperation =( Ni tycker säkert jag är fjantig nu men va fan jag ÄLSKADE vagnen!!!

Har inte hunnit med allt jag hade tänkt gjort idag så är stressad bara av själva tanken på det.Men hoppas hinna med lite imorgon också. Får se vart man ska börja dagen imorgon bara.

alexander kissade på toan här om dagen och som belöning så fick han en peng att lägga i sin spar gris.För det älskar han!!
Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men Alexander är inne i en period som gör de omöjligt att veta vad som rörs sig inne i hans hjärna.Men jag hoppas de snart blir bättre.

Nu kom Marcus hem så ska kolla vad vi ska äta för nått för min mage kurrar för fullt!!

Leksand plockade 2 poang igår och dom är fortfarande med och slåss om en plats i elitserien. Så nu blir det en spännade match på tvn imån som kommer göra så att jag inte kommer ha  några naglar kvar, och sedan är det sista matchen på söndag hemma mot Almtuna. Så man går och är nervös varje dag nu =) Leksand i våra hjärtan!!

Nej ha en bra kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0