3 April 2010

Ja vi är redan inne i April och solen skiner för fullt ute =) Jag är på toppen humör idag och det känns bra!! Hann inte skriva nått igår, hade inte någon lust och ork så jag väntadde tills idag istället. Det blir ju bara en massa strunt annars om man inte har en aning om vad man ska skriva om =)
Ja strunt de skriver jag om hela tiden, men så är det.Menar bara att de blir värre ändå om jag inte vet vad jag ska skriva om...

Blev tacosrester och en film igår kväll.Tog även fram godis skålen och lite chips =) ja de är ju påsk, då lär man väl få gotta sig. Så jag kommer inte våga ställa mig på vågen på ett par veckor sen =) vi kommer vara riktigt osams ett tag framöver. Men hoppas jag kan brotta ner den så man får lite kul iallafall =)

Såg alldelses för sent igår kväll att Erica hade frågat ute på fb om jag ville följa med på fest, och idagens läge så ångrar jag att jag var in där så sent och såg det. Men ja de kommer fler gånger. Som svärmor skrev,du behöver komme ut lite..jasså gör jag?? =)

Ska ta och pallra mig ut och åka till affären för att köpa grilladkyckling.Vi har allt annat hemma till påskbordet.Så får hoppas att någon affär har öppet och har en grillad kyckling till MIG!! sen ska jag nog försöka ta mig ut i förådet och hämta in lite kartonger med skor i, Alexanders fötter växer ju så fort så lär prova om han kan ha några skor eller stövlar där i från, annars är det jag som lär åka  till kupolen och köpa stövlar sen =) Dom växer så de knakar i den där åldern har man märkt =)

Ja och eftersom solen skiner idag så fick jag mycket energi att vilja göra massa saker så idag hoppas jag på att få en del gjort. Vi började ju morgonen med att torka rent hela alexanders rum,tog dammsugaren,moppen och trasan..Alexander har ju nu i 2 dagar tagit av sig blöjan i sitt rum på morgonen när han bajsat. Och idag har han tydligen trott att det var fingerfärg för han hade gjort lite konstvärk på garderobsdörren. Men nu är det rent där inne iallafall. Andra tvättmaskinen är klar nu också så ska hänga upp tvätten också. för de blev mycket tvätt idag också eftersom anton kissade ner vårat lakan i morse =) ahha vilka barn vi har va?? bara jävlas på morgonen kan man väl säga. Och medans Anton började somna in för middags luren idag så dammtorkader jag i vårat sov rum, så nu är det bara nytt lakan till sängen kvar, sedan kan jag dammsuga golvet där inne och moppa av det. Ja de är väl lika bra att ta hela lägenheten när man ändå är på G!! Marcus tog med Alexander ut idag och var ute ett tag medans jag och Anton fixade lite inne =) mycket enklare när man bara har ett barn att sysselsätta medans man försöker göra alla andra sysslor.

Nu ligger Anton på golvet och små gnäller och Alexander håller på och klättrar på allt, ja precis som en jäkla apa. Så nu tar vi en varsin unge och knallar ner för att sätta lite fart på dagen =)

Åter kommer senare eller imorgon!!

Glad påsk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0