12 April 2010

Hej Igen!! Nu var det någon dag sedan jag skrev och det är pga att jag har haft en riktig blogg-torka, det har varit helt tomt i min skalle och varje gång jag satt mig framför datorn för att försöka skriva någon rad bara så låste sig allt i kroppen.Tror jag behövde detta lilla break för att sammla tankar, minnen och information på olika ställen. Ja för just nu så blandar jag ihop allt.Vad är verklighet?,vad är sanning?, vad är information?,vad är minnen?  Ja ibland kanske man så Gärna vill att MINNEN ska vara SANNING!! Och när man vill en sak så pass mycket så kan då iallafall jag lura mig själv att MINNERNA är min SANNING just nu och då lurar jag mig själv bara och jag vill ju inte lura er.Men nu när jag fått skilja alla dessa saker åt och jag har fått tid att fundera och fokusera på vad som ska skrivas och inte skrivas, så känns det mycket bättre att sitta här vid datorn.Och det har inte låst sig ännu så detta ser bra ut =)  Har faktist ganska mycket att skriva om så jag lär nog dela upp det i flera inlägg för annars lär ni få ont i ögonen och jag lär ha kramp i både fingrar,ögon och gärna!!

Kan börja med att berätta lite om helgen och runt om det! Först och främmst så vill jag skriva GRATTIS till min underbara BÄSTA VÄN Erica som i fredags blev klar med sin utbildning som makeupartist!! Så nu är hon Betygsatt makeupartist!! Vill ni ha en fin makeup till festen,bröllopet,balen ja vad som hellst.Tveka inte att fråga om hennes nummer!!Jag lovar att ni får det och jag lovar att ni inte kommer ÅNGRA er för den enda gången jag satt modell för henne under utbildningen, ja de var dock-tema men jag fick känna mig så annorlunda på något BRA sätt. Och den vanliga vardagsmakeupen jag fick efter allt gjorde att jag kände mig så fin och VUXEN!!! Om jag ahde varit miljonär så hade jag anställt Erica som min EGNA sminkare här hemma, ja att få en vanlig sminkning VARJE dag!! Ja jag hinner ju inte ens kladda på något alls i mitt fejs på dagarna =) Och om just ni inte ska på bal eller ja vet vad så kanske ni känner,vet någon som är i behov att extremt bra makeup för billiagre pris än dom andra ställerna!! Ja säg åt dom att fråga efter Erica nummer för hon vill verkligen jobba lite nu!! Hon vill göra det hon BRINNER för.....Ska fösöka länka till hennes blogg senare eller ja hennes hemsida kanske är klar snart så då blir det länkat dit i sånna fall, men just nu så funkar det inte att länka alls =(
Men Ja ett STORT STORT STORT  GRATTIS!!!!!! till henne!!

Marcus har varit ledig både lördag och söndag så vi har varit här hemma och små fixat och trixat med det ena och det andra.Har gjort en runda på kupolen under helgen med hela familjen och det var ganska mysigt för när var vi där sist?? ja de kan man fråga sig, de var ett bra tag sen iallfall... Men nu har vi varit där iallafall och självklart blev det onyttig mat på donken när man ändå var där.
På söndagen var det lite städning och sedan var det hockey och som de flesta vet gick de inte hela vägfen för leksand, men detta lovar jag att skriva mer om i ett annat inlägg annars blir det verkligen drygt att läsa....

Idag är det ju måndag och det innebär att det är en ny vecka med  nya tag och möjligheter.Varje måndag är som en nystart för min del och jag ser ljuset som jag aldig sett förut. Visst vissa dagar man vara så nere att man bara vill gå och dra täcket över huvudet men andra dagar är helt otroliga och jag får nypa mig i skinnet flera gånger för att kolla så att man inte drömmer eller bara fatiserar. Och vid sånna tillfällen blir man så varm av lycka och kärlek,av att få veta att  det är NUtiden!!!<3
Idag har jag skruvat ihop hyllan jag köpte på biltema i lördags,ja jag behöver massa hyllor till förådet för jag MÅSTE få lite ordning där ute nu.Allt ligger bara in kasstat eftersom man ej kan ta sig in pga alla kartonger och påsar som ligger i vägen.Har mna hyllor och ställer allt i ordning så slipper man oredan som blir efter att man MÅSTE ha kartongen som ligger LÄNGST UNDERST i en hög med minst 10 KARTONGER. Ja vem fan orkar ställa allt till rätta igen när man är stressad och man bara skulle ha en liten liten sak från den kartongen.
Men med hylla med hyllplan så står dom ju inte dirket på varandra och då blir det enklare att bara dra ut just den kartongen man ska ha och sedan  sätta tillbaka den på samma plats bara, man behöver inte alls mömblera om hela förådet!! Så då kanske man får fram alla saker som barnen och vi behöver =)
Men ja den hyllen skruvade jag ihop alldeles själv idag och det tog inte alls så lång tid att göra det, men dock så står den kvar här nere fortfarande, jag har inte HUNNIT varit ut till förådet ännu idag.Kanske man ska springa ut dit nu, men nej de är nog för mörkt ute förtillfället så de får vänta tills imån eller på onsdag. Men denna vecka ska den ut dit iallafall. Nu återstår det bara att inför skaffa sig några till hyllor. Hade tyvärr bara råd att köpa en i helgen så får se när man kan ta tag i att köpa de andra då.....Ja sen ville vi bara köpa 1 för att kolla så att den skulle passa och det gör den ju =)
Ja sen har det väl diskas,tvättats och krattats idag.Och grillat har vi också gjort och Alexander han åt  en STOR STOR portion och ändå så var han och snodde min mat när jag gick för att kolla till Anton =) haha ja de märks när han verkligen Gillar maten!!
Har varit på föräldramöte på Alexanders dagis idag också och det gick ganska fort ändå trotts att man får vänta så länge när dom ska ha tolkar med som ska översätta allt hela tiden. Men jag kunde gå när dom sagt det viktigaste och jag fick med mig papper hem om semester för i sommar, så nu ska detta fyllas i och lämnas in senast på torsdag. Har varit ute och tömt all ljung som typ vissnat ute nu och sedan krattat en del, började rensa lite i landet också men kännde att det skulle ta allt för lång tid så gav upp ganska fort med det.Fort sätter imån skulle jag tro.

Har till och med gått i bara t-shirt/linne idag.Jag som hade vinterjackan på mig i går =) haha ja men idag var det så FINT väder och jag har varit så GLAD!!!!

Nu ska jag kolla genom lite saker här på datorn och vila mina fingrar lite och sedan fortsätta skriva om lite vad som hännt på senaste tiden här hos oss. så ni behöver ju inte vänta allt för länge på nästa inlägg =)

Men kära snälla läsare!! Nu medans jag hade min blogg-torka så cirkulerade tankarna och funderingarna om bloggen och ja jag har blivit tveksam på slutet om jag skulle fortsätta skriva eftersom att man knappt haft någon kommentar alls på senaste tiden.Och jag har trott hela tiden att jag inte har några läsare kvar. och jag vill ju veta att någon/några läsare läser bloggen iallafall. Så hur många är ni??Har jag NÅGON som läser bloggen??
Skriven en liten kråka i komentarfältet så jag får lite insyn hur några/många ni är!!! Antigen skriver ni bara hej eller så skriver nu vad ni känner för....
ELLER varför inte skriva vad ni vill LÄSA om!! Ja visst jag skriver om våran vardag, men en vardag med småbarn ser ganska lika ut för varje dag så ibland känns det väldigt ut tjatat om vad jag skriver om. Men med lite hjälp av er så kan jag ju blanda in sånnt som ni vill läsa MER om!!


See You Soon!!!!

Kommentarer
Postat av: Erica

Vad gullig du är gumman :) Och jag kan sminka dig när du vill, som tack för att du är så underbar ! <3

2010-04-12 @ 21:59:51
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0