1 April 2010

Det är skärtorsdag och påsken kommer knallandes,det är 1 April och våren kommer snart!!Det spöregnar ute,ja det regnar så mycket att det slår mot fönstrena.Sånnt brukar man bara höra mitt på sommaren när det är riktigt regnväder ute.Men ja visst jag kan se en liten possetiv sak med att det regnar just nu, det är att snön som är kvar, ja den borde väl ändå försvinna mer och fortare då när de kommer regn på det??!! Ja jag hoppas då det för är grymmt trött på all snö nu.

Sen ska jag skriva grattis till Moster Malin som fyller år idag då, hon blev ett Aprilskämt =) hehe
Så jag och barnen ska väl dit efter 16.30 idag på  lite födelsedagsfika.Marcus han jobbar till 20.15 så han missar det.

Sen ska jag handla lite också, skulle göra det nu medans Alexander är på dagiset men nja vill inte gå i detta väder och bilen får jag ej ut från vårat garage eftersom de finns roliga personer som backar ut halva bilen och ska mecka med den men sedan går in för att det regnar och låter bilen stå kvar så där. Ja den blokerar vägen ut för mig!!! Så nej vi kom inte iväg nu så jag får trillskas med båda barnen  på affärerna..ja jag måste in på  2 olika affärer eftersom dom ej har allt på den ena =) haha
Vilket problem jag har va =)

Anton är riktigt pigg idag, först så sket han i att sova sin morgon tur som brukar vara mellan 8.30-10.00 och nu sket han i middags turen åxå, eller ja halft iallafall. Han brukar sova mellan 12.00- 14.00 men idag ville han bara sova mellan 12.00- 12.50 haha får se om han pallar att hålla sig vaken när vi ska hämta Alexander på dagiset. Tänkte lägga han i Alexanders gammlavagn då för att se om han hellre vill åka den. För Alexander har blivit för lång för den vagnen så hans ben hänger utanför när han sover i den, så han har fått sovit i en dubbelvagn på dagiset nu och det stormtrivs han med.

Så jag vet ej hur jag ska göra nu.. Ska jag sälja syskonvagnen??den är ju som ny!! Alexander vill inte åka så mycket vagn och Anton vill inte heller åka i den.Och det är bra BÖKIT att dras runt med den stora vagnen överallt. Om man säljer den så kan man ju köpa en ståbräda att sätta på Alexanders gammla enkelvagn. Då har man ju en vagn till Anton och en bräda till Alexander om han blir trött i benen för att gå.

eller ska man ha syskonvagnen kvar och tvinga barnen att  sitta/ligga i den??

Ja vad ska jag göra??Hur skulle ni gjort??

Jag tog med mig svärmor igår och åkte till affären för att köpa påskägg,godis,påskmust och påskskinka till gården.Vi har ju en självskötselgård och då har vi en gårdskassa som vi får göra vad vi vill med.Och förra påsken började vi med detta.Så ja vi köpte GODIS för 14 st lägenheter =) Och ja nu har vi godis så de räcker fan för 1 år framöver, så dom barn som kommer hit och påskar får överdrivet mycket GODIS!! =)

Nej jag ska väl börja fixa iordning lite här hemma och sedan hämta hem Alexander, sen har vi lite små saker att göra Innan vi ska iväg på fikat hos Malin. Hoppas bara dom flyttat bilen innan dess annars vet jag inte vad jag gör!!

fan kom på att jag MÅSTE handla åxå...haha ja de ska vi hinna och fixa idag!!

Ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0