Onsdag

Det känns verkligen att hösten är här nu,när man är uppe tidigt på morgonen och kollar ut så ser man frosten som ligger över allt som ett tunt tunt täcke. Och igår när jag skulle skjusa alexnader till dagiset så var det is på framrutan så det är verkligen kallt under nätterna nu. Och det var väl igår den sista fina sol dagen skulle vara sa dom på radion flera gånger. Så ja välkommen hösten med både bra och dåliga känslor.
Fick då masssa saker gjorda igår och jag får lida pin idag för att jag inte tagit de lungt men vad ska jag göra då? allt måste ju göras det kan inte bara ligga där och jag har redan skjutit upp allt i föera veckors tiden nu så igår tog jag tag i lite med egna händer =)
Har väl lite mer än hälften att göra kvar nu så efter detta inlägg är klart så tänkte jag försöka sätta lite fart och fixa idag med. Men kan tillägga att min rygg håller på att gå av på mitten, har så förbaskat ont i den sen igår och i natt blev det inte många timmars sömn pga värk =(

Lite av det som hanns med att göra igår var:
Rensade ur lilla garderoben och vek bäbiskläderna så dom ligger där dom ska ligga.
Fixade in byrån i alexanders rum.
Hade in spjälsängen i vårat sovrum.
Har haft upp en lampa,clown och tagit ner gardiner i alexnaders rum.
Fick upp taklampan i alexnaders rum, med hjälp av pappa.
Små plokade hela dagen.

Ja de är vad jag kommer på nu.
Det är väl fortfarande saker som ska göras så jag lär väl kila iväg och börja för kl. 3 ska jag hämta hem skitungen och efter det så blir det inte mycket gjort än att springa efter han hela efter middagen =) och plus attvi har gårdsmöte idag och marcus jobbar så lär ha han med mig på det, får se hur det nu går han brukar inte ha sånn ro i kroppen att han kan vara stilla så jag kan säkert bara vara med någon  minut sedan är det kört. Hoppas dom tar upp allt viktigt först sedan kan dom sitta och små prata om allt annat =)

Är så trött på att vara gravid nu så de får gärna vara över NU men ändå inte. vill ha allt klart först och känna att allt löser sig. Men du din lilla skit där inne du är så välkommen !!!!!


Nej får väl skriva mer sen om jag hann göra något idag eller inte =)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0