frisk

Idag är alexander frisk så han fick gå till dagiset idag och leka av sig lite eftersom jag inte är en sådan rolig lekkammrat längre. orkar liksom inte med hans tempo en hel dag för tillfället så han mår nog bättre av att få vara där borta och leka av sig med sina vänner i några timmar.Alexander åkte antagligen på 3 dagars febern i helgen.Det började på lördagen med feber och att han spydde, men han bruakr jämt spy när något inte stämmer i kroppen. Så han har haft feber under lördag,söndag och måndag. samtidigt har han varit förkyld,haft atsma och hostat. Men igår var  han pigg och lekte hela dagen så vi ringde till dagiset och sa att han skulle komma idag då.

Lika så har han lärt sig gå ur och i sängen själv nu, han har inte riktigt vågat gått ur sängen förut eftersom man få gå på en trappa med 2 trappsteg. men nu springer han ur och i hela tiden så de är inte kul på kvällarna för man kan börja lägga han vid sjutiden men han somnar inte förens vid tio eller elva tiden på kvällen och då är det oftat efter man legat och blåhållt han i våran säng. så vi har full show här hemma med att försöka få han att somna och lägga sig i sin säng på kvällarna =)

Var och hämtade den nya vagnen i söndags, jag är verkligen super nöjd med den. min olivgröna syskon vagn. och alexander vill åka i den hela tiden =) han står vid den i hallen och pekar och försöker dra fram den, men tycker de är lite onödigt att gå ut och gå med den vagnen redan  nu för så liten är den ju inte =) men tur att han åxå tycker om den iallafall annars hade jag blivit  ledsen. tänk om han hade vägrat åka i den eller nått. Ska väl ta och läsa igenom all info om den snart och fixa till alla delarna. Sen är det bara alla bäbiskläder som ska tvättas, för har ju tagit in kartongen och rensat ur alla 50-56 kläder och shit vad smått. Jag kommer inte ihåg att alexander har kunnat haft så små kläder. Börjar bli mer och mer nervös om jag verkligen kommer klara detta. vad har jag tagit mig in på???Jag kan ju liksom inte dra mig ur nu, eller kan jag?

jaja nu ska jag gå ut och hämta posten sedan lägga mig ner och vila ryggen lite. sen får det visa sig vad som händer. Skönt att marcus är ledig idag och imån iallafall.

ha de bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0