Torsdag

Snart har denna vecka passerat utan att det hännt något och jag blir snart desperat. Letar efter tecken hela tiden på att något kanske snart är på G. Men men det är väl bara att  gilla läget och vänta tills dagen D kommer. För ut kommer lillfisen någon gång men frågan är när? Är så nyfiken på den nya medlemen, är han lik Alexander eller kommer han vara lik någon annan? Kommer han åxå ha sådana där mörk bruna ögon och knallsvart hår som sedan kommer gå över till jätte blond och skiftande ögon färg? Ja frågorna och nyfikenheten är många och stora. Mig kan man nog jämnföra med en liten unge som väntar på att tomten ska komma med paketen och den där känslan att få öppna paketet och se vad som är i. Ja just så är det för mig =)

Jaja idag blev de ju inte mycket gjort heller.Känns som jag gett upp allt, várför  kan jag inte bara ta tag i alla saker som ska göras??varför skjuter jag det framför mig hela tiden? Skulle ju kännas bättre av att få allt gjort än att bara låta allt ligga å gro igen. Säger varje kväll till  mig själv att nej nu jäklar tar jag ett ryck och fixar till detta imorgon, men vad händer. Jo jag orkar inte göra ett enda dugg. och samma visa går runt runt runt hela tiden.

Får väl se om man kan lyckas göra något idag när man hämtat hem Alexander från dagiset då. Men de brukar inte vara det lättaste att fixa saker med han i hälarna =) för plockar jag undan något så tar han fram det osv. Till slut ser de mer förjävligt ut än innan.
Men tänkte slänga i den sista tvätten nu iallafall så slipper jag tvätta så sent som det blivit på sistone. fan tror jag fått någon slags tvätt mani eller något, den där tvättmaskinen går  i varv hela tiden.På en gång de kommer ett till plagg som är smutsigt så måste jag leta på lite mer kläder eller saker som kan tvättas så jag kan tvätt på en gång. haha ja jag vet jag har blivit knäpp.

Nu ska jag ta och avnjuta en kopp te och man kan ju alltid hoppas på det bästa att detta hjälper mig för dagen =) Men de skulle jag inte tro, det ska nog mycket till för att få denna dag att vara 100% bra idag. Men som jag brukar skriva så kommer det väl en nya dag imån med nya utmaningar att ta sig över. Och jag ser faktist framemot morgondagen för då ska jag och Alexander spendera dagen med Erica och Emira och inget skulle göra så det blir förhinder nu då. Men jag håller alla ina fingrar och tår på att det blir en dag tillsammans imån. Frågan är bara vad som kommer hittas på?


Jag vill flytta!!Är så trött på denna lägenhet och trång känns den redan nu, hur kommer inte de bli då när vi blir en till nu då? JO vi kommer  fan gå på varann. Kan jag inte bara få flytta till ett stort hus eller  något annat bra och större. Vill inte känna mig nerpackad i en skokartong längre. Känns som att alla runt om flyttar till bättre och större åxå. varför kan inte vi ta oss i baken och göra detta åxå?

jaja nu orkar jag inte skriva så mycket mer och sen hinner nog mitt te bli ganska så kallt om jag skulle skriva om allt jag har i mitt lilla trånga huvud. SÅ de spar jag till omgångar framöver hade jag tänkt, ja lite spar jag nog för mig själv åxå för lite privata saker kanske man inte vill skriva här ute.

Nej men ni alla glada människor där ute i sverige, ha en trevlig dag i solen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi hittar säkert på något :) det måste ju inte vara så märkvärdigt... de leker nog och är nöjda oavsett va det blir :D

2009-10-08 @ 20:06:07
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: jannike

Här är de helt lungt med. Gjorde ju en hinnsvepning igår. De gjorde skitont! Så de vill jag aldrig göra om, jag är öppen 1,5 cm och tappen är mjuk. Men de betyder ju tyvärr ingetting! Jo vi brukar sova middag ihop jag och Anton:) får du vilat någotting? Du har ju inte allt för länge kvar du heller nu:) Kram

2009-10-08 @ 21:12:20
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0