Tisdag

Bf +4 idag då och ingen bäbis här inte så nu kan man stryka en till gissning på listan då.
Har handlat och varit ner till banken idag eftersom en jävla turk i ett nöt skal har spärrat mitt kort. så fick lov att betälla ett nytt. Så får vänta tills på måndag eller tisdag innan jag får ett nytt kort så tills dess får marcus sköta kort uttagen =) tur att jag betalar alla räkningar genom internet iallfall.

På efter middagen så tog jag med mig alexander och åkte upp till amsberg och hälsade på och dom skulle till falun och kolla på ett nytt kök så vi följde med dit efter som marcus skulle fixa lite med hårddisken till datorn här hemma och då är vi två bara ivägen känns det som. SÅ en tripp till falun blev det och sedan blev det ett stop vid bk när vi kom hem för vi hade 2 hungriga och griniga barn i bilen. Så mätta och belåtna så for vi tillbaka till amsberg för att jag och alexander sedan skulle byta till våran bil och fara hemöver eftersom klockan redan var över halv åtta. Precis när vi kommer utan för dörren så ringer marcus och frågar vart vi är åxå =)

Alexander somnade på engång efter vi borstat tänderna och fixat han för kvällen, som tur var så kunde han lägga sig utan den dära jäkla pappkronan han fick på bk. Den blev han totalt förälskad i så den satt på från att han fick den tills han la sig =) våran lilla prins, eller ska vi säga kung eftersom han samtidgit såg så mallig ut att man kunde tro att han ägde hela världen =)

Sedan har marcus fixat med datorn och jag har setat och kollat på tv och sedan fastnade jag framför någon film som jag inte kunde slita mig i från. Så därför blev det ett väldigt sent inlägg idag.
Haha de blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig.

Nej nu ska jag kolla vidare och snoka runt lite innan jag ska inta min plats i sängen för natten, för imån är det bilbesiktning kl.07.00 sedan lämna alexander på dagis vid 9 tiden. Och man vill ju orka med lite iallafall =)

Får se om man kan sova nogorlunda i natt då. för natten tills idag så låg jag blixt stilla och vgade ej gå upp på toa förens tidigt på morgonen eftersom sängen har brkat sönder. men jaja orka skriva om den historian nu så den får bli imån. =)

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0