Måndag

Ska väl börja som vanligt då!
Ny vecka och nya tag, flera nya hinder att ta sig över och massa fler utmaningar att klara av =) haha
det där börjar bli lite tjatigt från min sida nu va?
Sitter här och väntar på att man kan börja dricka från den varma koppen med te. Och igår hade jag fått en kommetar som undrar vad det är för te jag dricker hela tiden så idag ska ni få veta det åxå.

Det är hallonbladste jag dricker, inte te med hallonsmak utan det är krossade blad från hallonbuskar. Det är massa bra ämnen i det för kroppen. Det har hjälpt mig att få bort spyreflexer för jag har alltid kännt att jag ska spy på morgonen och kvällen men när jag druckit detta te så har det inte varit några problem.Men dock bör man inte dricka detta te förens vid vecka 35 i en graviditet för detta kan faktist hjälpa till att sätta igång en förlossning. Det hjälper till att få livmorden att träna sig inför förlossningen. Och alla ämnen hjälper även till efter själva förlossningen också, för man blöder  mindre eftersom livmorden redan är så pass bra tränad inför att dra ihop sig och om man fortsätter dricka teet efter allt så på skyndar den läkar perioden.
Förr i tiden så användes till och med detta te för att få en förlossning att sätta igång, men då bör man nog dricka i större mägder än vad jag gör =)

JA så nu vet ni vad detta är för te, tänkte ta och skriva av all information på påsen men orkar inte detta just nu så det får bli ett inlägg om bara den informationen sen när jag har hämtat påsen.
Förreste ni som tänker köpa detta te nu så är det enbart på internet och vissa hälsokost butiker som har detta. Så lite svårt att få tag på kan det vara.
Jag och marcus fick dessvärre en liten shock när jag fick hem min påse med te. Det låg i en vanlig genomskinlig påse och i detta låg gräset som jag kallar detta för nu eftersom det såg utsom en påse med knark. Hade en polis gått förbi och sett detta så hade jag garanterat fått ett besök in här =)

Nej nu ska jag ta och ta lite frukost och ja lite te =) sedan får vi se vad som händer denna dag. Men jag hoppas på att få lite saker gjorda men nu är ju marcus hemma också och är pappaledig så de kommer väl inte bli nått gjort på flera dagar. Eller ska jag kunna bryta det onda mönstret att det aldrig blir något gjort när han är hemma med mig??!!

Idag är det 11 dagar kvar till BF! Kommer du före eller efter?

Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0