Söndag

Nu har denna dag gått åxå och jag känner att det är många sysslor som ska göras men som jag skjuter upp hela tiden. Men det är bara för att jag har valt att gjort andra saker med min familj för jag är så trött på att bara sitta hemma och amma och amma hela tiden, så det har varit så skönt att få kommit ut lite nu. Med Alexander som nyfödd så var vi hemma i hela 5 veckor innan jag vågade mig ut med han. Men denna gång så ville jag ut bara efter någon dag, men jag vet väl själv hur dåligt jag mådde sist. Jag var livrädd att han skulle bli sjuk osv.

Imorgon börjar allvaret här hemma. Marcus börjar jobba igen och jag ska försöka klara av vardagen med 2 små skitungar. Hur ska detta gå?? ja ni får säkert följa oss genom våran vardag här på bloggen och det kommer nog både bli med och mot gångar som vi kommer få tacklas med.Har då Alexander på dagiset 9-14 4 dagar i veckan nu i början så han får leka av sig för han är ju så krävande och sprallig. Han tröttnar på en gång när man sitter och ammar och det har ju gått bra nu iallafall eftersom marcus har lekt med alexander då. Men men det visar sig hur detta slutar =)

nu ska jag ta och leta på rena sängkläder och sedan bädda sängen för sen ska det sovas hoppas jag på. Men de lär väl inte bli mycket sömn här inte för den där nappen verkar alldelses för stor för lille anton. den ploppar ut hela tiden. det måste ju finnas någe special nappar som är gjorda för mini bäbisar eller för bäbisar med mini munnar???

God natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Efter att ha skrivit mitt blogginlägg och går in här på din blogg så ser jag att vi skriver nästan precis likadant, eller ja, om samma saker:P Lite lustigt:) Hoppas allt är bra med er. Kram

2009-11-09 @ 09:40:33
Postat av: jannike

Och de va jag som skrev kommentaren:P

2009-11-09 @ 09:41:20
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja, jag kan när som helst, är ju ledig varja dag så. när kan du ?

2009-11-09 @ 10:03:29
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0