sjuklingar

Ja jag får snart ett psykbryt snart och därför är jag psykistSJUK!!!!
Alexander har fortfarande lite feber så han är fortfarande SJUK!!!
Anton verkar vara väldigt väldigt hård i magen eller förstoppad så han är väl SJUK!!!
Marcus ja han har ju astma och allergi så han är ju jämnt SJUK!!!

Har setat i telefonen och pratat hela förmiddagen, med bvc,barnavdelningen inne i falun,vårdcentralen här på jax osv osv

Ville bara ha lite råd givning hur jag ska gåvidare med hur vi ska hjälpa anton men det verkar som att ingen här kan hjälpa en att ge råd trotts att  dom är utbildade och jobbar med sådan dagligen.
Så nu efter många kopplanden hit och dit så vill dom att vi ska åka in till barnakuten i falun med anton för att kolla detta med magen.Varför behöva åka in till akuten bara för det. Kan man bara inte ha i lite lactulos i ersättningen??de har ju andra fått tips om!! men jaja nu lär vi väl åka in dit och kolla detta då så man får någe hjälp  idag. för lille anton lär ju för fasiken får bajsa!!!

Ja lär ju ta och fixa till lite här hemma nu medans anton änteligen sover och marcus är hemma och kan se till alexander. för jag vill ju ha lite fixat och man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta inne i falun när man väl kommer dit. Så då ska jag försöka vara lite smart och fixa lite före och få bort lite död tid för jag vill inte väcka anton när han väl har somnat.

Natten har då gått bra, det var inte grin och hysteri hela natten som jag trodde att det skulle bli. Han var väl så pass trött efter att ha varit vaken hela gårdagen så då sov han några timmar sedan mat och blöjbyte sedan sov han några timmar igen. så vid 7 tiden imorse sen dess har det väl varit minst 1 person vaken åt gång här hemma. Och vid 9 satt jag och alexander och åt frukost för de är ju ´bara vi som äter frukost här =)

Blir så avis på grannarna som hittade en större lägenhet i ett bättre område än detta. och dom håller på och flyttar för fullt. Jag vill åxå flytta. Det är så på frestande att bo så här jävlans trångt, kan ju lova att det märktes en stor skillnad när anton kom  till oss åxå. Jag som tyckte det var trångt innan de. Ge mig ett stort fint hus med en stor gård!!!!Annars vill jag ha en bättre,finare och större fast billiagre lägenhet så länge!! I ett bättre område att bo i......  Kan någon ge mig detta!!??


Nu sitter vi och mummsar i oss en varsin glass jag,marcus och alexander och man ser att han verkligen njuter av att få en glass. Lite bortskämmd får man bli när man är lite sjuk =)

Nu ska jag ringa nästa samtal som är till borlängekommun. Om att fast ställa att marcus är fadern till anton åxå så vi lär ha en tid till det mötet. Ja tänk om vi varit GIFTA  nu då hade vi inte behövt gjort detta!! men marcus vill hellre krångla med allt så då får han göra det. fast det blir väl jag som gör det ändå för annars händer det inget alls.

åter kommer med mer info om denna dag senare.
See You Soon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0