neeeeeeeeeeeeej

Det får inte vara sannt, jag får inte börja bli sjuk nu. hoppas allt är bättre imorgon annars vet jag inte vad jag ska göra. För har inte orkat gjort något idag för jag har legat under täcket med kropp och huvudont. och en massa frossa. SÅ de tog ett tag innan jag verkligen kunde vila/somna och sedan så sov jag ända tills mina 2 större älsklingar kom hem från jobbet/dagiset.
Sedan har vi varit i väg på kalas eftersom marcus lille bror sebban fyller 9 år idag så stort grattis till han. Men där orkade jag inte göra mycket, satt på en och samma stol sen vi kom tills vi åkte igen, tur att anton sov hela tiden.
Fan det passar inte att bli sjuk nu, vi har inte råd eller jo de har vi väl men man vill väl ha en massa massa extra pengar så mna kan unna sig saker åxå. Men marcus kan fan inte ta ut VAB bara för att jag äe sjuk...men om de ska fortsätta så här då ger jag upp, då skriver jag fan mitt namn på en gravsten och begraver mig själv. Ja så ont gör de!!! huvudvärken gör så det känns som huvudet ska sprängas, känns som att det är något stort som växer sig större och större i mitt lilla huvud. gör till och med så ont att det är skönare att blunda. Men jag kan ju inte blunda 24 timmar om dygnet eller.

Och jag tänker då fan inte ta tempen för vi har ingen rolig sådan och jag tänker inte plåga mig mer nu än vad jag redan gör.
Så nu ska jag försöka få i mig en macka sedan tänker jag gå till sängs redan nu och hoppas på att somna och få vakna upp pigg och kry från all värk. Tror ni det kommer gå??
Kan ju säga att det inte är kul att amma när man mår så här, man orkar ju fan inte sitta där man håller på och nickar till hela tiden och sedan är man ju så öm i brösten och sean suger han så jäkla hårt på bröst våratn att man tror den ska ploppa av. så om jag fortfarande lever på onsdag så ska jag prata med dom på bvc om hur jag sak göra, jag vill inte att det ska göra så ont att det känns som man ska svimma varje gång han ska börja ammas och en bit in på.

Men tycker annars jag klarat första dagen ganska bra, fast det var ju inte så länge marcus var borta, imån kommer det märkas av mer kan jag lova så den dagen får visa hur detta kommer sluta =) bara jag orkar eller ja min kropp ska orka..men jag ska ligga och intala mig själv hela natten i sömnen att jag är inte sjuk, jag är frisk!!!

Nej nu ropar en macka efter mig sedan sängen, tänk om marcus åxå kunde lägga sig i tid och b ara mysa med mig där inne. men nej nej de kan ju vara farligt att lägga sig innan 00.00 =)

Ha en bra natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0