julstöka

Nu har vi varit till säter och lämnat av bilen och sedan hem igen. Har bytt ut ljusstakrana i köket till dom nya fina i trä nu. det blev faktist finare på engång. Och nu står det tomtar och julsaker över hela bordet som ska upp i fönster och prydna så det blir julkänsla i lägenheten. Tyvärr så är det väl bara hälften av alla saker som kan användas i år för resten fick vi kassta i soporna nu. eftersom att marcus  råkade tappa kartongen förra året när vi hade tillbaka julsakerna i förådet. så det mästa låg i tusen bitar i kartongen nu när jag öppnade =( men men får väl kanske hitta något annat fint i affärerna i år då. Om jag hade vetat att så mycket var trasigt så hade jag redan inhandlat massa nya fina julsaker. men men det är väl bara att gilla läget som det är. inte dör jag för de inte. Om klockan inte blir allt för mycket innan jag är klar idag så blir det att fixa iordning julskinkan åxå =) gud vad jag längtar efter att få ta den första tuggan av den julmackan.
Nu har vi lagt alexander och jag sitter här i väntan på att han verkligen ska somna, för om jag går upp och fixar så orkar jag inte springa upp och ned för trappan hela tiden om han kommer upp ett x antal gånger.
Men jag hoppas på att få börja  fixa mina saker så snart som möjligt. Sedan ska soporna tömmas idag med för nu är det verkligen ett berg där ute =)

Borde ha tid till att få ut massa saker i förådet åxå men det är en pina att gå i trappan där ute i mörkret med kartonger så de får säkert vänta tills någon annan dag. jaja det visar sig.

Ska väl börja små plocka lite nu så jag får något gjort ikväll. För nu är jag trött på att det aldrig blir klart här hemma.

Tack å hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0