julmys

det är lika mysigt varje år när man börjar få upp lite julsaker tycker jag. det blir liksom ett annat ljus i hela tillvaron. Nu är det bara övervåningen kvar för idag hann jag med alexanders rum. Plus att jag har en anton som inte alls vill ligga för sig själv idag, han vill ligga i famnen hela tiden. och att hänga upp gardiner och putsa fönster går fan inte att göra med bärsele framför sig. Och då skulle ju även anton få i sig massa skit från fönsterputset. jaja jag får ta det i den tackt vi kan =)

Tänkte försöka hinna med övervåningen senare ikväll när marcus är hemma åxå. För jag har gett upp hoppet om att kunna fixa det nu iallafall. Och sen ska jag hämta hem alexander från dagiset om 50 minuter åxå och efter det lär det vara helt omöjligt att kunna fixa =)

Höll på ett bra tag här hemma igår. Men som vanligt så blev det ju inte som man tänkt sig för det ska ju dyka upp massa saker i mellan åxå. Och allt blir så försenat pga detta så i natt gick jag och la mig runt 2 tiden för då kände jag att det inte gick att fortsätta mer. Men känner mig  ganska utvilad idag ändå för att ha sovit så pass lite.

Ska till Amsberg idag runt 16 tiden för att hjälpa pappa med annonserna han ska ha ut. så då slipper jag höra det tjatet sen =) Och som tack så skulle det bli lite fika åxå, men vi blir nog inte kvar så länge eftersom jag har massvis med sysslor som ropar på att bli gjorda här hemma åxå!!

Idag ska jag försöka ställa frågan, idag vill jag försöka få så mycket svar som möjligt!!

Nej nu lär jag fortsätta annars hinns inget alls med.

Får återkomma sen när det finns tid till det =)

Tack å hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0