internet

Mitt internet har jävlas med mig ett bra jäkla tag nu och snart så lämnar jag faskiken tillbaka denna dator och köper en bättre. För först så hände något så jag ej kan gå in på min bank och kolla elller fixa något. Nu kunde marcus fixa om nått bankid så på måndag borde jag kunna gå in där igen. Sen skulle jag in på facebook idag men då stog det att jag skulle ha nått jäkla cookies, ja ha vadå för jävla kaka.. redan då kokade jag, så marcus fick ställa om allt på datorn och nu har jag fått börjat om från början med allt, precis som när jag fick datorn. Och nyss så kunde jag inte gå ut på internet för jag saknade täckning. men hallå marcus stter mittemot mig och han har täckning!!! cp-dator nummer ett här.

Jaja idag är det den 28 november och det betyder att Anton blir 1 månad idag och jag vet inte alls vart den månaden har tagit vägen. Om det är någon som vet det så snälla berätta det för mig!!

Ska väl ta och kolla nu om jag kan beställa lite julklappar på internet för sist gick de ju inge bra pga barn och strul med datorn =( jag vill ju hinna få allt innan julaftonen!! =)

Har setat på facebook och lagt ut lite ny tagna bilder som tog en evighet, så därför ha de inte blivit något plock idag. så får väl hoppas jag jag kan ta tag i det imån. Marcus är ju ledig under helgen så då är det ju lite enklare att kunna fixa det iallafall.

Alexanders dagis ska ju läggas ner och det är 15 st barn som ska vidare till olika dagis här på jax. Dom andra har redan blivit flyttade till ett nytt dagis på hushagen. Så just nu så går alexander själv med 13 negrer och en vit liten pojk. Men han trivs som fisken i vattnet!! Det var nog en viss person i personalen som var problemet, för den denne person försvann så har han inte varit ledsen eller gråtit nått alls på dagiset. Och nu när dom är så få kvar och 3 i personalen kvar så ar dom mer tid för barnen så här ska ni få se ett foto som vi fick med oss hem här om dagen. =)

läser
Alexander läser dagenstidning med ulfs glasögon på!! Han hade rabblat saker på arabiska trodde dom =)
Där ser man vad kul dom kan få ha det!!

Ha de bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0