hård

Anton har blivit hård i magen så han klämmer så att han är alldelses bli i ansiktet ja på hela kroppen. Jag har försökt att hjälpt han med massage på magen,att hjälpa till att böja benen upp mot magen och pressa och sista utvägen att hjälpa till att irretera lite med tempen  men fick bara ut lite lite bajs. Så nu vet jag varför han är så vaken och ledsen hela tiden. Han som så tidigt som i morse  inte alls var någe hård i magen, men där ser man hur fort det kan vända. Så imån är det virriga jag som får ringa till bvc på deras telefon tid mellan 8-9 och höra vad jag ska göra. Så i natt komme de nog inte bli många timmars sömn här inte. Stackarn man vet ju själv hur fan det känns att vara hård i magen, tänk er då en sådan liten krabat och han har nog inte all ork att fixa det där själv. ajaj nej ush nu blir jag så där igen att man vill kunna hjälpa men man kan inte. Då känner man sig en smula värdelös. Och då blir det som det alltid ekar i mitt huvud en sång som ständigt spelas upp i repit :'
GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDELÖS!  VÄRDELÖS......

Och idag har jag inte känns mig älskad eller om tyckt av någon, så just nu är det känslor som håller på och svallar över för fullt här. Varför ska jag ha det så här?? varför är jag som jag är?? Varför kan jag inte ändra på mig??  ja frågorna är många och jag ogillar mig själv mer och mer. Hade jag kännt så här för typ 9 år sedan så hade jag försökt tagit livet av mig för det försökte jag oftast då. Men nu då har jag iallafall mina 2 underbara barn att leva för.SÅ dom håller  mig vid liv, men kan  två så små själar hålla en stor brusten själ vid liv så länge?? Ja nu börjar tankarlinda här och då kan allt bli knepigt så jag ska ge mig innan det blir för invecklat.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig allt skit. Ja till och med marcus tycker att jag stinker ÄCKLIGT!!!!
Och samtidigt ska jag sätta mig på huk och tycka synd om mig själv lite och gråta ut en skvätt för nu är det bara för mycket och jag pallar inte det trycket. Och nu för tiden så skämms jag över att vara så känslig som jag är därför brukar jag passa på och gråta när jag är ensam..jaja skriver mer om de stunderna sen. NU blev det vattningt i ögonen så nu blev det brottom.

Hejdå!


Älskar er mina älsklingar!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0