Godmorgon

Idag kommer nog jag vara som en levande död hela dagen skulle jag kunna tro. Eftersom vi somande hela familjen igår på dagen och sov nästan 3 timmar så hade jag verkligen problem att somna igår kväll. Och Anton ville inte alls sova så klockan 2 i natt somnade han. Runt 4 tiden så började alexander komma upp och jävlas. Ja vi har alltså haft en helt UNDERBART dålig natt här hemma. Och vid 7 tiden imorse så vaknade först Anton som ville ha mat och han skrek så han väckte alexander som blev pigg och inte ville sova vidare. Så nu har jag och Alexander ätit lite frukost och tänkte slänga ihop ett litet inlägg här innan jag drar vidare på andra bravader =)

Får ta denna dag som den kommer, annars kommer jag nog somna ståendes i ett hörn eller något. Kanske blir det att sova middag med barnen idag med, fast bara i ca. 1 timme då eller nått sånnt. Ja det får visa sig hur svart under ögonen man är just då för tillfället.

Kanske ska Erica komma hit idag och hälsa på, det visar sig om det blir så. Får se om man hör något ifrån henne annars så kommer det väl fler dagar, men kul skulle det vara att få träffa hon igen, för det är allt för sällan nu för tiden =(

Jjajja nu blir det att fixa iordning sig på toan och fixa barnen för dagen. Så ha de gött så höres vi!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, jag hoppas verkligen att det blir av idag. skulle behöva komma ur den här lägenheten och träffa lite folk som gör mig glad.

2009-11-28 @ 10:50:46
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: jannike

Alltså de gjorde inte så ont:) Haha, har vart för feg jag med, min äntligen gjorde jag de är jätte glad för det.



Jag tog dom personliga bodysarna/tröjorna och skrev storebror och lillasyster istället för namn.



Okej vad skönt när han är hemma längre perioder då.

Kram

2009-11-28 @ 15:32:03
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0