Första advent

Vid det här laget så trodde jag verkligen att allt skulle vara klart. jag hade ju satt upp en plan hur jag skulle hinna fixa allt. Men nej marcus fick vila idag och medans alexander var vaken gick de inte att göra mycket för han river ju ner allr då. Sedan när jag väl fick han att sova middag , ja då vaknade nästa bustroll och marcus sover ju så jävla djupt så han hör ju inte när anton skriker och gråter. Så jag fick ju ta upp han och byta blöja och ge mat. sedan var han knölig som tusan så jag har setat med han i famnen sedan klockan 12 idag. och nu ligger han i sin säng och små låter lite =)
Men då har ju busungen nummer ett vaknat igen istället. Så nu ska han väl få lite mat osv. Jag då!!! När fan ska jag få ta fram mina tomtar,ljusslingor m.m ja allt ska fan vara klart tills ikväll. jag hade ju som mål att kunna sitta här i juletiders mys och få tända det första ljuset och kanske kanske så hade jag fått gjort julskinkan klar så de hade blivit en julmacka som fika. men nej det verkar som att allt sket sig igen som vanligt.

Varför måste den ena skitungen vara knölig i magen och den andre så fruktansvärt busig så han river ner allt. JAG HADE JU VARIT KLAR ANNARS!!!!

Sen ska vi ju till säter och lämna svärmors bil, för däckbyte och besiktning. Det passade ju utmärkt just idag de åxå, eller inte.  Var fasiken tar tiden vägen?? jag kunde ju inte neka marcus att få vila idag. han har en hel arbetsvecka framför sig och jag har ju fått vilat på dagarna nu. Men ändå allt annat kommer ju fan ikläm =(

Jaja får väl försöka ta ett ryck sen när marcus kan se efter skitungarna!!!

Får sätta mig här sen och skriva för nu ropar tiden högt att jag inte har TID med att sitta här...

hejsvejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0