Bvc

Hade tid hos bvc idag vid 14.30 och jag tog med mig Anton och for dit var där i skaplig tid idag åxå så jag hann sätta mig ner och andas lite eftersom jag blir så anfådd nu när kroppen är kass, kroppen orkar liksom inte med längre så jag väntar nu bara på kolappsen känns det som. Väl där så  gick det ganska bra iallafall och Anton hade gått upp nästan 200 gram på 5 dagar, så nu väger han så mycket som 3840 gram och är 51,5 cm lång. Ja han har stannat till lite på längden men vi får väl hoppas på att han springer iväg där sen. Just nu är det bara skönt att han är så pass liten som han är för annars hade jag nog knappt orkar burit runt på han för det tar redan emot när jag gör det nu =(
Och nu har han bara 20 gram kvar tills han är ikapp Alexanders FÖDELSEVIKT! Min lilla lillfis!!
Hur kan något så litet ge så mycket kärlek? Hur kan man älska något så mycket? Och jag som var så rädd att jag inte skulle kunna älska båda 2 lika mycket men min kärlek till båda våra busungar växer sig större och större för varje dag.

Tog även upp hur förbaskat ont jag har och att få en sådan där tablett som stannar av mjölkproduktionen kan jag ju bara glömma. För jag lär ju då fortfarande tömma den mjölk jag har i brösten och det är ju det som är problemet. Det är liksom som 3 klumpar stora som golfbollar i ena bröstet och hur mycket jag än pumpar så släpper inte mjölken igenom så det känns som bröstet ska explodera. Jag har varit nära på att svimma flera gånger när jag bara kommit åt bröstet. Jag har ont i hela kroppen och huvudet. Jag fryser som en jag vet inte vad och då går jag runt med en jätte tjock tröja. Jag duschar varmt på bröstet för att det ska släppa men det hjälper inte, blir ju bara nästan sönderbrännd istället. Jag har försökt masserat men det gör ju så otroligt ont så då lär jag ju ligga ner för annars ligger jag av däckad på golvet. Så A på bvc blev lite bekymmrad och om jag nu får feber så ska jag söka akut vård omedelbart! Hon skulle iallafall höra av sig på Onsdag förmiddag för att höra om det släppt eller inte för om det inte har gjort det så lär vi ju hitta på någon annan lösning. Just nu skulle jag bara fortsätta att duscha varmt varmt varmt och försöka massera så gott jag klarar av medans jag pumpar. Min fråga är nu: Är det nådon som äger morfin som jag skulle kunna få?? Då är jag fan allvarlig!! =(  Ryggen och benen böjer sig och att vara konstant yr och inte veta om jag ska svimma eller inte, ja det är inte kul. Tänk om jag skulle svimma med Anton eller Alexander i famnen?? ja då skulle jag aldrig förlåta mig själv.
Men samtidigt så vill jag inte ta tempen för vi har bara en sånn där man tar i rumpan och jag är redan så öm där att jag blöder varje gång jag försökt gjort nummer 2. Och det är för att det lilla som brast underförlossningen inte behövde sys men det har inte läkt igen riktgt ännu så det går upp varje gång. Hur mycket kommer det inte blöda om jag ska försöka mig på att ta en temp där bak ?? ja jag ryser av bara tanken =(
Jag ska önska mig en örontermometer i julklapp!! för alexander har börjat småvägra denna temp han med. Dock så är örontermometrar rätt så dyra, men dom håller länge åxå!
Ska nog ta och skriva en lite julönskelista snart =) bara för skojs skull för att muntra upp stämmningen lite. men vilken dag det blir det får visa sig framöver. För just nu finns det inte ork till det.

Alexander fick tillbaka sin feber idag så han har haft 39,2 graders feber hela dagen fast den hade faktist gått ner till 38,7 grader nu när det var nattning. Så hoppas det vänder nu och han blir frisk för om han lär vara hemma på onsdag,torsdag  med krassliga mig så då kolar jag nog vippen på en gång. Känner ju nu att jag inte orkar nått och då är ändå marcus hemma och är ledig. Känns som jag bara sover och vilar hela tiden och ändå blir det inte bättre. Jag skulle nog kunna sova flera dygn i rad om ingen väcker mig.

Skulle ju ha gjort så mycket idag men här har det inte blivit något gjort alls, allt bara skjuts framför oss hela tiden. Men imån lär det tvättas och fixas fast jag inte orkar. För kan inte ha det så hära här hemma längre. Och jag vill ju även träffa Erica åxå men känner att just nu orkas inte så mycket besök med här och samtidigt så vill man inte att hon ska bli ner smittad av alexander. Så hoppas på att vi båda blir bra NU så hon kan komma hit!!!

Nej nu blev det ju ett hur långt inlägg som helst, men det var skönt att få vädra tankarna lite åxå.
Men det kommer bli drygt för er att läsa för allt sitter liksom ihop, det spelar ju ingenroll hur mycket mellan rum jag försöker att göra, det sitter ändå ihop. men ja ni komme ju somna gott efter detta läsande för ögonen kommer säkert kolappsa på er =)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0