Bvc

Det blev samma sak i natt åxå som natten innan osv... han vaknar vid halv två och sedan äter han från ena bröstet sedan andra och sedan det andra igen och så där fortsätter det tills klockan är vid fem tiden eller sex tiden. sedan somnar han. Men ändå känner jag mig rätt så pigg idag mot vad jag har kännt andra dagar.
Min farmor,Alexanders gammel farmor kom på besök idag och kollade på Anton. Anton fick en jätte fin dress i storlek 56. Hoppas han kan ha den till jul!För den är så fin. För just nu är ju storlek 50 för stort för han, så de lär ju dröja ett tag till innan han kommer i 56. Alexander har ett paket liggandes här han med. För han är ju inte hemma just nu.Han fick följa med sin farmor till leklandet och leka av sig så vi ska väl hämta hem han snart för senare ska han till sin mormor och morfar och sova. Det är något han verkligen gillar, att få vara där och leka med hunden och katterna!!Ja och självklart morbror erik åxå.

Idag vid 13.00 så hade vi bvc besök och det gick både bra och dåligt enligt mig. Han hade gått upp bra i vikt iallafall så nu väger han 3620 gram och är 51,5 cm lång. Så han har gått upp 100 gram från sin födelsevikt och det var kanon!! Så man ser ju att det lönar sig med detta ammande =)

Men sen kom vi till den torra huden,utslagen och det svullna ögat som jag trodde var ögoninflamation. och dom höll med mig att det inte såg bra ut och han kanske inte tål Laktos och mjölkprodukter. Så nu ska jag hålla mig undan allt med mjölk och laktos. Huer ska jag klara detta?? jag vet ju inget om sånnt. Och om det blir bättre då så komme jag få  leva som en mjölkallergiker medans jag ammar. Annars får vi något special ersättning utskrivet på recept. Men snälla säg att det inte är detta fel. Ska smörja flera gånger dagligen med miniderm åxå för bröstmjölken får jag ej smörja med längre. Så detta blev som ett slag i magen. Får vi bara problem barn när dom är små??
Alexander har astma och vi ligger ju inne på akuten/barnavdelningen större delen av vinter halvåret med han. Ja kommer Anton bli likadan??  det är många frågor men inga svar...

Och har bestämmt att det bästa vi kan göra är att låta alexander ta sprutan på torsdag för nu börjar man se vilken fart och efffekt denna influensa har. Fick mig en tankeställare idag åxå och jag  funderar på att vaccinera mig åxå för då kan inte jag smitta lille anton. Man ska tänka på de aldra minsta eftersom dom inte har någe imunförsvar just nu. Och inget får hända mina små älsklingar så hällre att jag har ont och mår pyton någon dag än att mina barn ska drabbas. jaja det visar sig hur jag gör.

Nu ska jag hänga upp tvätten och lägga i en ny tvätt i maskinen sedan får vi se vad som händer men jag är vrål hungrig men vad fan får och kan jag äta då?? Vatten!!!

Ha de gött!

Kommentarer
Postat av: jannike

Oh, så bra att han har gått upp såpass, verkar som om att alla Antonar är rejäla killar som går upp bra i vikt:D. jag hoppas att Alicia ska ha gått över födelsevikten på Måndag på BVC. Men de har hon säkert:) För nu kräks hon ju inte längre.

Kram

2009-11-06 @ 17:10:10
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: jannike

Ja eller hur är de hemskt!

2009-11-07 @ 15:11:50
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0