allmänt

Ja är jag bara allmänt trött och hängig eller börjar jag bli sjuk?? ja det är dagens fråga!

För nu mår jag pyton igen, har ont i precis hela kroppen, tilloch med huvudet igen. Jag fryser så det känns som jag ska skaka sönder, ja jag fryser fan ihjäl snart.Och brösten skaa vi då inte prata om jag kommer nog avlida vid nästa pumpning kan jag lova så ska nog försöka ligga ner  eller iallfall halvligga för annars får jag nog en smäll i golvet för det heter SMÄRTA det som känns just då....=(

Annars så har väl denna dag sprungit förbi oss som alla andra dagar, har varit en aning drygt när man mår skit själv och man blir själv med 2 super griniga barn som väcker varann när dom ska sova middag osv. Men tycker det ¨går bättre och bättre och det hade ju  varit skönare om man själv mått bra för då orkar man mer. Nu har man ju inget tålamod så barna känner väl av det åxå. Men nu är då marcus ledig i 3 dagar så de ska bli skönt att kunna få hjälp hela dagarna för då kanske man kan få vila när man känner att både ben och rygg håller på att vika sig.

Nu vaknade anton så ska ta med han in på toan och fixa han för kvällen och sedan ska han få lite ersättning sedan får han väl sova för natten om han vill.

kanske skriver mer sen men tror inte det för känns som jag inte orkar.

ha de gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0