Bekymrad

Ja det händer verkligen något varje dag med Alexander på hans dagis, kan inte personalen se till barnen eller vad är problemet?? Jag vill inte vara orolig varje gång telefonen ringer.Jag blir alldeles svettig och tror att det ska vara från dagiset och att något hemskt ska ha hännt alexander. Ja man blir så nojig om han lyckas göra illa sig 3 dagar i rad. Han kanske har varit på dagiset 17 dagar allt som allt och då har han gort illa sig 8 dagar av dessa 17. Ska det vara så? Och det värsta är ju att han har gjort illa sig på lika dana sätt hela tiden, fast man sagt åt personalen att hålla koll på han när han tex ska åka kana eller ska klättra för han klarar det inte själv. Men ändå så kommer han hem med uppsvullen läpp, uppsvullen haka och öm näsa för han har RÅKAT trilla framlänges ner för ruschekanan.
Ska man våga ha han där på dagiset eller vad ska man göra? Samtidigt vet jag att dom är underbemmanade för dom har ringt och fråga om vikare flera gånger och dom har aldrig tid med barnen. Skaffa mer personal eller så får dom fan skära ner på barnen. Så här kan de väl inte få fortsätta??

Jaja i måndags så var det dags för rul. Och jag var verkligen jätte nervös och jag tror även marcus var lite nervös.
Men kom in där i det lilla rummet och la mig på britsen och drog upp tröjan. Han smetade på den kalla geggan och där på skärmen dök en liten krabat upp =)
Och ja det var bara en som tur var!!Så nu behöver jag inte vara så skrajsen längre =) Och allt såg så bra ut.
Blev flyttad på datum så  den lilla skiten är beräknad till den 23 oktober!
Så de är faktist ett faktum att alexander ska bli STORE BROR!!!!!

Nu ska jag kolla vidare sedan ringa älsklingen!

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej alltså, jag skulle aldrig sätta mitt barn på det där dagiset. och det spelar ingen roll att de är underbemannade för det är ingen anledning att inte ha barnen under uppsikt. och dessutom vet jag inte om jag tycker att de är underbemmanade heller. alexander är dessutom LITEN, och i den åldern SKA man ha uppsikt över dem HELA tiden. visst, barn gör illa sig, det hör till. men sättet man behandlar barnen på efter de har gjort illa sig är en annan femma, och man kan faktiskt förhindra barn från att göra illa sig oxå, man ser ju om barnet tex klättrar för högt eller gör något som barnet kanske inte klarar av och då har man väl lite extra uppsikt och håller sig i närheten.

2009-05-27 @ 20:19:15
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0