stress

ja som vanligt är jag jätte stressad fast jag knappt  har något att göra. Men jag har kommit på varför det är så för mig nu och det är för att jag känner att  det är massa saker som saknas och som jag verkligen saknar. och jag vet inte hur jag ska få ihop allt. och då blir jag stressad av hela situationen och sen blir jag bara lessen och mår dåligt.

Hummm ja annars då, jo vi tacklar oss igenom vardagen, elle jag gör väl det med andra ord. har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. När jag väntade alexander så var jag inte trött alls då spydde jag som en gris i stället. nu är jag inte illla mående alls så där ser mna hur olika alla gradiviteter är =)  men jag är helt säker på att de är en kille till =) 
Och jag vill ju självklart kolla om det är det på rutin ultraljudet sen men det vill inte marcus.
Själv känner jag att det blir mer riktigt för mig då, jag har liksom ett liv där inne och kan redan då börja kalla den för namnet man vill osv.  och att förbereda med allt som ska förberedas känns åxå mycker enklare då.
Sen största anledningen är ju att jag är för nyfiken för att vänta, skulle nog må riktigt dåligt av att inte veta.

Idag blir det kupolen med marcus sen när han har slutat och sen vet jag inte om vi blev bortbjuda på mat sen ikväll elle inte. jag hörde bara lite snacka om de där förut men sen har de varit dött på den fronten så det visar väl sig, annars får man väl krypa ner i soffan å glo på tv. =)



Nu ska jag och alexander gå ner och göra gräddstuvad pyttipanna. så vi får tacka för oss så länge så får det visa sig när jag dunkar ner min rupma i datorstolen för att skriva igen.

ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0