sjuk?

Känner mig helt färdig efter denna dag.  är duner förkyld och nässpräyen hjälper fan inte längre. jag hostar så jag har ont i lungorna, ja jag känner till och med av blodsmak när jag hostar =( hes har jag blivit åxå och ont i halsen fick jag väl på köpet.

har iallafall klarat mig igenom denna dag, hoppas dagen imån går fort men jag har ju tyvärr stängningen så blir väl kvar där i evigheter. Men lite lättare är det när man vet att en sånn underbar person som erica är där och jobbar på andra avdelningen.
Fick rast samtidigt som henne idag och kände en lättnad på en gång när jag fick prata lite, ja de hjälpte att bara få se henne.


Har iallafall införskaffat mig host medecin nu så får se om de hjälper mig något i kväll/ i natt. för de är ju värst då förstås =(

Är inte alls på humör för att skriva för kände nu att de bara blir massa klagande från min sida och de ska ni inte behöva läsa om =)

så jag får väl spara mina få krafter och skriva ett annat blogg inlägg någon annan dag.

nu ska jag vänta in marcus som snart borde vara hemma, så får vi se vad det blir av denna kväll. men en tidig god natt  för min del iallafall.


Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: a

Krya på dig!

2009-03-11 @ 13:04:22
URL: http://ekis.blogdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0