Sjukskriven

Var på återbesök till läkaren idag och de hade bara blivit värre och dom kan inte sätta fingret på vad det är så nu blev jag sjukskriven minst en vecka till och sen får vi se efter det.
Har varit väldigt trött och väldigt off dessa dagar plus att man har ett helt släp efter sig som ska göras men de hinns inte.
Så ska försöka ta tag i det i min egna tackt och beta av lite pö om pö hade jag tänkt, men inte hur lätt som helst de inte =)
Nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och sedan ska jag hämta alexander på dagiset, han går på eken just nu eftersom hans dagis är stängt några veckor. Men mamma är så snäll och skjussar eftersom marcus har våran bil nu till jobbet. De är ju massa problem med buss och tåg tiderna så marcus komme knappt hem efter jobbet.

Satt och läste igenom massa bloggar nyss för jag har ju missat massa dagar kan jag ju säga och när jag kommer till en blogg och läser 2 st inlägg så blir jag ledsen och får en stor klump i min mage.
Det är som att jag själv skulle suttit och skrivit detta och jag känner igen känslan så enormt.
Och att jag sedan vet att jag är en del av detta problem gör att jag får sådana skuldkänslor så att jag var tvungen att få grina ut lite av den stora klumpen som samlades i mig. Men inte känns de bättre för de inte.

Vad ska jag göra  av mig? Känner mig både ivägen och samtidigt bort glömd.
Minnet sviker mig redan nu hur kommer de vara om några år? Är jag dement då elle?

Jaja nu ska jag åter gå till mitt här annars glömmer jag väl alexander åxå =)

Ha en regning dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0