Sent

Varför sitter jag här och skriver när klockan är mitt i natten som vanligt?? Jo för jag har väl inte mycket innan för mitt lilla pannben skulle jag kunna tro, vid denna tidpunkt borde jag ligga och sova sött i min underbara säng men inte jag inte nej.
Nej men jag skulle bara skriva några rader innan jag sätter igång med det sista som ska göras idag elle ja de skulle väl ha gjorts igår eftersom klockan är över midnatt och då är de ju ny dag =)

Men har hunnit med mycket iallafall, har tömmt ur alexanders pool och skrubbat den sedan tömt den på luft, nu ligger den och torkar för sedan ska den ner i en förvaringsbox som jag köpt på jysk här om dagen. 2 st boxar har jag satt ihop idag så nu blev det fint och bra. Sen har jag klippt syrenhäcken med en häcksax och sedan trimmat den andra busken med en häcktrimmer.Krattat ihop allt skit som blev och haft bort det i en skopa som står längre bort på gården. Ligger bara en pytte hög med löv och skit som ska dit imån.
Sen har jag skruvat upp en sänglampa i vårat nya sovrum för vi hade ju ingen lampa där så de var bäcksvart hela tiden =( men nu är det fixat!! =)
Sedan fick jag hjälp av marcus nu när han kom hem på kvällen att skruva upp hyllan på väggen i vårat sovrum.
Hade ju tänkt gått ut med soporna nu och sedan ta rästen av allt imån men jag skiter fan i soporna åxå för de vräker ner regn ute, de slår så hårt mot taket att man tror någon står och försöker banka sönder taket. Hur ska jag kunna somna i detta oljud?

Ska väl ta och göra mig iordning för kvällen och sedan lägga mig bredvid marcus och kolla  på lite svensson svensson för då kommer jag garanterat somna =) Sen får jag ta nya tag och ryck imån och försöka hinna så mycket som möjligt. Fast jag känner redan att min kropp inte kommer må så bra imån efter allt ståhej idag. Men men de är smällar man får ta, jag lugnar ju ner mig när de blir som värst för här ska det inte födas några barn än inte =) det har jag inte tiden med=)


Får väl skriva mer imorgon eller i över morgon om vad som hännt och inte hännt.

Oj nu kom jag på att jag skulle ju ringa runt och bjuda folk till födelsedagsfikat på söndag här ju.. får göra det imorgon!

Jag blir ju gammal kärring på söndag. elle jag tycker de känns som jag blir det iallafall =)


Ha de gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0