Lördag

Ja då var det lördag igen då, men jag är fortfarande fövirrad efter alla helgdagar och röda dagar under de senaste 2 - 3 veckorna. Och såg nu att det är ju röd dag på tisdag åxå så den måndagen blir ju som en lördag.  ggaaaaa  när är det slut på alla konstiga dagar???När kommer veckorna se normala ut igen så man får in rutinerna igen?? hhe  ja som sagt jag är helt fövirrad så dom som har kommit på alla dessa dagar och konstigheter dom har lyckas super bra med att få mig helt knäpp. så grattis till er då! =)

Hela dagen igår bara sprang förbi som alla andra så de blev ingen uppdatering för de blev så sent, och jag var super duper trött och det är inte något vanligt här inte. Jag som brukar ha problem att somna för att jag blir pigg så gort jag lägger  mig i sängen. hehe  men igår så somnade jag ganska omgående, fast jag fortsätter att drömma dom  konstigaste och underligaste drömmar som går att drömma. Vad betyder dom?? har dom någon mening?? vart får jag dessa drömmar från??

Pappa,mamma och erik var hit igår och hälsade på efter vi kom hem från ludvika, elle hälsade på gjorde dom kanske inte. Pappa kom eftersom han skulle hjälpa mig med alexanders lampa som han fick i julklapp. Och det saknades  en sladd så de bar iväg till biltema för våran del. Och köpte allt som skulle köpas. SÅ de blev klart igår. Det blev jätte bra och nu ser man ju riktigt bra där inne när man vill leka lite =) haha ja de r jag som brukar sitta där å leka  =)
Och alexander sitter på golvet och kollar upp på lampan å skriker på den.haah  hna är för go han =)

Idag verkar det bli en sånn där seg och tråkig dag, allt är så trisst. Och jag är så nere men jag vet inte varför. de går som i vågor. men nej nu jävlar ska jag fan ta tag i detta. Och de blir inte bättre av att  marcus åxå verkar väldigt nere. Elle ja nått är de iallafall. Blä
Känns att det är mycket att göra men jag tar lite åt gången istället för annars så komme väl allt köras ihop som vanligt.

Så idag ska vi iallafall handla för det ekar både i kylskåp och frys här =)
Sen ska jag och alexnader åka förbi vid erica, så vi kan byta julklappar.
Bättre sent än aldrig=) nej men båda har haft fullt upp nu runt jul å nyår så vi sköt på det lite. Och idag hoppas jag att det hinns med.Plus att det var länge sen man träffade erica, tror både jag å alexander saknar henne <3

men sen skulle det även behövas städas, ja en riktig storstädning. allt är så skitigt här just nu så jag blir fan spyfärdig.

Ja å julen den kan man väl fan kassta ut nu??jag är så trött på den så jag kan fan spy.ja nu blev väl chockade nu va?
men alla kan väl tröttna.

Sen ska det ringas runt och bjudas på kalas. och det ska fixas till det åxå. ojojoj

jaja de hinns med om man skyndar sakta =)

Sen är jag bra sugen på att spela spel och umgås med vänner och älsklingen!!! men alla jobbar säkert =(

hummm ja nu börjar de bli tomt i bollen så jag ska väl ta å runda av innan de blir för mycket smörja av det hela.

Ha en trevlig lördag!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag skulle gärna vilja umgås med er någon dag, vi kan väl hitta på något allihopa ! :) det händer alldeles för sällan. dax att ta upp lite gamla, goda tider igen iaf tycker jag :)

2009-01-03 @ 14:34:45
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0