Onsdag

Idag så har jag flängt runt lite på kupolen för att se om jag kunde lösa vissa av sakerna tills på lördag men nej de gick inte alls bra. så hoppas på att få med mig marcus dit och få lite hjälp =) haha fast han tvär vägrar nog som vanligt =)

Sen har jag haft fullt upp men en liten om möblering i alexanders rum och vårat sovrum, inget större men lite mer praktist.
Har fortfarande saker kvar att göra så ska bara slänga ihop ett snabbt inlägg  nu sedan ner och fixa resten för alexnader sover som en stock nu så nu får man sakerna gjorda iallafall =)

Sen tänkte jag börja baka lite åxå för margarinet och äggen  och mjölken gåt snart ut ur datum så tänkte använda de till att baka. sen får man ju antagligen främande av disa på fredag. kul att hon vil kika förbi  när hon väl är här =) de var jätte längesen man såg henne så de ser jag fram emot. och hon har ju inte träffat alexander sen han var liten. Och då skulle de va kul att få bjuda på nybakat fika.
men bakandet hinns inte med idag så de få bli imorgon elle på fredag förmiddag =)  de visar sig.Nu är jag hungrig iallafall men ska vänta på marcus. ska väl ringa han om en stund å höra vad han önskar för mat =)

Sen blir det nog att mysa ner sig i soffan med en godispåse och en film =) myssssss
ja jag vet vad onyttigt men ibland så får man faktist äta godis och jag får de för jag har inte haft det så bra på sistone.

JAg är glad,lycklig ja allt sånnt. men ibland har man neråt dagar.
Men nu tror jag att det går åt rätt håll=)

Är lite lkuven hur man ska göra, ibland vet jag liksom inte alla svar och jag blir stående där som ett frågetecken och blir bara rädd. men det löser sig alltid !

nej nu ska jag fixa de sista men först ringa älsklingen och prata lite =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja du får väl höra av dig när du har tid att ses

2009-02-11 @ 20:34:37
URL: http://gazela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0