Måndag

Det är ju ny vecka igen åxå, de kom jag på för ett litet tag sen =) tänk vad efter man kan vara ibland.
Men idag så blev det iallafall öppnaförskolan med Angelika och Wilma. Det märktes att Alexander inte har varit med så mycket barn  på ett bra tag för han var helt stilla i mitt knä och när någon närmade sig så höll han fast sig jätte hårt och små grinade.Men vi klarade oss utan nappen hela tiden.
Vi sjöng och hade det jätte mysigt med barnen och sen tog dom fram den dära roliga röda banan man kan åka ner för.
Alexander gick upp för stegen själv 3 gånger medans jag stog bakom som ett litet stöd =) Och han gör i från sig ett väldigt gulligt tjut när han åker ner i en välldans fart =)

Sen har vi bara varit hemma och busat idag, och pappa Marcus har varit med åxå eftersom han inte har jobbat idag.
Sen blev det ett bad för mig och Alexander och han fick gå och lägga sig halv åtta idag för han var så pigg och glad!
Så nu sover han som en stock iallafall. och jag sitter här och  vräker i mig smulor av retserna av lite pop delight.

Marcus är och spelar pingis med far sin. Undra om de verkligen blir pingis. de kanske sitter på varsin toa och kör lite fickpingis sitället. Vem vet sådan far sådan son så hoppas att mats inte är sånn idag =) haha nej då försökte bara få ett gott skratt själv där men de går inte så bra.
Har varit hungrig sen sju och jag ska ju vara så snäll och vänta på att Marcus komme hem så vi skulle äta tillsammans, men nu ångrar jag mig snart för jag exploderar av hunger snart.
Fan vad jag skriver att jag är hungrig varje dag, kanske är för att jag jämt sätter mig här och skriver blogg när jag väntar på marcus och mat =)

Jaja sen blir det väl lite kolla på rederiet så man får det där överstökat nån gång, men alvarligt talat så tror jag att jag är fan beroende av att kolla på rederiet nu. känns helt fel när man inte hinner kolla på det en dag. =) haha ja jag vet jag börjar verkligen bli sjuk i huvudet nu =)

Nu sitter jag även och laddar upp massa kort inne på facebook, för man har ju en del som tjatar på att man ska göra det.
Men det tar ju så lång tid, de går verkligen dö segt det där så man hinner ju springa ett maraton innan de är klart. Och sen kan man ju bara ladda upp 6 bilder åt gången så så jäkla kul är det inte. Men efter det är klart så ska jag inte ha dit några fler bilder på ett tag =)

Kan säga att det känns som att mitt liv tar en ny vändning och allt komme nog lösa sig till det bästa. en klok vän skrev till mig och sa att jag har så brottom med allt. Och det är kanske sant, men sanningen är att jag är så rädd att förlora allt och att ha tanken att man aldrig komme få uppleva vissa saker, därför har nog jag brottom. Är stressad för inget igentligen =)

Nej nu ska jag kolla vidare här och försöka bli klokare.

får skriva mer imorgon, efter arbete och lek m.m

ha en bra kväll!

Älskar er!<3

Kommentarer
Postat av: Happa

Stanna till och njut av det du har, så sällan man gör det. Klart man ska ha framtiden lite i åtanke med men inte för mycket.



Ja jag såg bilderna, kommenterade ett par.

2009-02-17 @ 00:44:30
URL: http://sadhistory.blogg.se/
Postat av: A

Håller med ovanstående kommentar

2009-02-17 @ 18:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0