Väder

Nu är det ett sånnt där trisst väder ute igen, man vet liksom inte om mans ka skratta eller gråta, men snö blandat regn är det då iallafall och jag som tänkte gå ut å fixa massa saker idag. den viljan försvann på en gång jag kollade ut.

Så istället så har jag gjort rent toaletten nu iallafall, har väl lite mer att göra där inne men jag har en son som verkligen vill slicka på taostolen å det vill jag inte. Så de får vänta tills han sover middag istället..

Sen har jag väl den dära disken som ligger och väntar där nere, känns som den alltid ligger där och väntar hela tiden.
De skulle ju vara bra med en diskmaskin, men då ska de vara en sånn där stor diskmaskin och den får ej plats här i denna lägenhet + att jag har ett mål att kunna flytta till hus om ett par år och då kan vi ha en stor diskmaskin =) så den får vänta.

Alexander sitter och små pillrar på den gamla datorn som står här bredvid på golvet, han ser ut som en riktig datanörd som ska instalera nått =) Sen sitter han och små skrattar i mellan åt, så man får sig ett gott skratt ibland åxå =)

Vi har ju gården denna vecka åxå och det är ju söndag idag så jag lär väl ta och töma alla sopor å fixa till för annars blir det väl bort glömmt av både mig och marcus sen ikväll.

Sen i dag på eftermiddagen så är det tacos i amsberg, tyvärr så hinner inte marcus följa med dit eftersom han jobbar sent, men jag å alexander ska då äta där. =)   Jag är fan jämt sugen på tacos, jag skulle kunna leva enbart på de tror jag.  det är ju förbaskat gott ! =)


Gud vad skönt de här nya tangentbordet är, jag skulle kunna sitta här en hel dag och bara skriva massa skit, fast de gör jag ju redan =)  Men mer skit alltså.  Det är som att fingrarna bara flyger fram över dessa knappar!  Men det är väl alltid så när man har nått nytt. då är det jätte bra å skönt dom första gångerna sedan blir man van och sedan blir det inge kul längre. Man är helt enkelt bortskämd i dagens läge.

Nej nu ska nog jag sätta mig på golvet och busa lite med alexander, för vi har inte hunnit busa så mycket idag. Annars kanske vi klär på oss varma kläder och går ut i detta rusk väder ändå så jag får nått gjort =)

Jo föresten! Idag är det precis 2 veckor kvar tills första advent manjag är faktist inte alls tressad..

Nu är det någon som bajjat så de stinker så nu sätter vi stopp här.

Skriver nog senare istället.

Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0