Rädd

Igår kväll när jag skulle gå ut och stänga bommen eftersom det var våran vecka att göra det. Då när jag komme ut dit så möter jag 2 gubbar som går med en bultsax och en stor kasse.
Jag går fram till bommen och ser då att hänglåset och guldnykeln är borta. Guld nyeln är den som sitter i bommen så den kan vara uppe hela tiden och den går till alla bommar i hela jax. Men jaja så kollar jag upp mot gubbarna å ser då att han håller i det avklippa hänglåset och har guldnykeln.
Dom ser att jag kollar på dom så dom skyndar sig upp på andra parkeringen, och jag efter för det enda jag ahde i tanken var att jag skulle ha guldnykeln för dom skulle då fan inte få skada min bil inte =)
Men när jag kom upp till andra parkeringen så var dom borta, så dom har säkert sprungit där i från elle så gömmde dom sig.

Så jag fick gå in till grannen å berätta vad som ahde hännt och vi pratade ett bra tag. Men vi kom fram till att hon skulle ringa polisen för detta hade hännt förut åxå å då tog dom skit många bilar. Men hon skulle lämna mitt namn å nummer om dom undrade nått mer eftersom de va jag som hade sett det hela. Sedan skulle hon ringa till tunabyggen idag å berätta så vi får en ny guldnykel elle om dom ska byta ut alla lås i jax nu då efter som den där är borta nu.. men men de åter står att se.
Men jag kom in sen å sa allt till marucs å då säger han, varför gick du efter? dom kunde ju ha gjort nått. Slagit ner dig elle nått. Å ja de ahde dom kunnat men jag ahde så mycket adernalin i kroppen så jag tänkte inte på de.
Men så här efteråt så är jag fan rädd, vad ahde kunnat hännt om jag hade kommit kapp dom så sagt att jag skulle ha nykeln?? humm ja de är en gåta...
men min fråga: varför måste jag se allt å vara med om allt? katten å detta. snart händer de verkligen nått alvarligt.

Å föresten när jag kom in till grannen så började jag prata med  mannen i huset men han sa efter ett tag att jag skulle komma in å prata med frun i huset eftersom hon satt å ammade. JA dom ahde fått sitt lilla mirakel. Å det var på torsdagen dom åkte in precis som jag trodde, men dom kom hem efter typ 6-10 timmar efteråt igen fast men en liten bäbis.hehe  en liten flicka blev det. hon var så söt, ni vill man ju verkligen ha en till!!!

jaja idag så har jag och alexander varit på öppnaförskolan och gud vad kul det var!!!alexander var helt till sig där, han skratta hela tiden  och han lekte jätte snällt med alla barnen. Ja han gav till och med bort en leksak till en liten grabb som heter liam. =) annars brukar han ju slåss å skrika men detta ska vi göra fler gånger =)

Men de tog på krafterna, så på slutet så ramla han å slog huvdet i golvet flera gånger för att han var så trött av allt stimm..hehe  så vi gick hem vid tolv och åt lite mat, sedan somnade alexander som en stock, så nu ligger han å sover sin middag =)

Å jag har lagt ut en annons och fixat lite. Tog faktist 2 kort på alexander och wilma när dom lekte. så ska väl försöka lägga in dom snart. Å om jag lyckas med det så kommer det en bild snart =)

ha en bra dag så länge!

Kommentarer
Postat av: sadhistory

Men shitt vad du ska se saker hela tiden, lite läskigt faktiskt, du måste ha någon konstig kraft och råka var där det händer saker verkar det som. Skumt är det iaf. Att du gick efter var nog för adrenalinet ja men verkligen tur att dom försvann för hade du kommit ikapp och sagt något vet man ju aldrig vad dom gubbarna hade gjort.



Synd att guldnyckeln går till alla bommarna i jax, blir en del kostnad för tunabyggen i jax. Dom borde införa en guldnyckel för varje bom, omständigare men smidigare i längden kanske.

2008-11-18 @ 17:15:21
URL: http://sadhistory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0