Skit väder

Riktigt dåligt väder nu alltså....Har pendlat mellan sol,mulet å regn hela dagen men nu spöregnar det och mullrar...å jag som är oskrädd....=(

Idag har vi varit på kupolen å fotograferat alexander, de blev magbilder å han var hungrig så de gick ett tag sen blev han grinig...så de är bara hoppas på att de blev nått bra kort så man kan köpa de sen när de dimper ner i postlådan om ca. 2 veckor...

Sen åkte vi å handlade på ica maxi =)  Tror vi har en ny hobby nu!!elle vad säger du älskling?? =)

Så ikväll så bli de tacos,de va ett tag sedan nu, sen bli de lite mys i soffan med dricka å godis....Vet onyttigt men har inte ätit GODISpå evigheter...hehe  =)

Just nu är de fotboll på tv å de stor 0-0  .... Men ja skiter i den matchen....Jag laddar inför imån jag!!

Har varit på systemet å köpt öl å cider till oss....som vi ska dricka imån....
Sen har vi ju ansiktsmålingen som ska på åxå!!!sen har vi våra sverige prylar som ska vifftas med!!=)

Blir nog att sitta här hemma å kolla å ha trevligt eftersom alexander går å lägger sig runt 20.00-21.00 och vi har ingen barnvakt....Men de kanske finns fler som vill sitta här å dricka lite å hejja fram sverige!!

Idag har alexander ätit köttfärssås och spagetti....till efterrätt så fick han hallon/päron puré....å vatten till de...å de gick då ner....De gäller bara att lura han lite..hhe=)



Tycker de är lågt av osten att sitta å skriva så där om houkko....alla har väl ett privatliv och man får fan göra vad man vill och hur man vill med det....Varför lägga sig i å skriva ut de som alla andra muppar...ha du inget bättre för dig??Hacka på nått annat om du är leksing....
Å lika happa och alla andra som är så jävla nyfikna att ni är tvugna att kolla in filerna med dessa filmer på...Varför kolla??Varför påpeka att de är snuskigt å vidrigt?? De är hans liv....Folk tycker säkert att ni är snuksiga m.m  osv.
Alla har sina hemligeter....De har nog både happa,osten å alla andra åxå...tror inte ni skulle bli så glada om de skulle komma ut, å sen att alla måste påpeka va de tycker...
Visst att leksand komme få höra klackarna sjunga om detta å höra alla andra fans runt om i sverige hur leksand är pga detta..men att leksingar ska hålla på åxå?? Är det nödvändigt??


jaja nu ska ja gå å va social med min familj här i huset...=)

Är så otroligt tacksam för att jag har er!!!Älskar er!!<3

Kommentarer
Postat av: ost

Anledningen till varför det hela uppdagades är en anmälan om hustrumisshandel.



Och om man spelar i Leksands A-lag, som är ett av sveriges mest respekterade och älskade lag, så ska man tamefan inte syssla med den typ av saker (misshandel alltså) för han representerar inte bara sig själv utan han har Leksands IF`s sköld i ryggen, med tusentals barn och ungdomar som ser upp till honom.





Ja, man får syssla med den typ av saker som janne sysslar med.



Men! Jan Huokko är en person av slag: allmän/offentlig, och om en sådan typ av person som klantar till sig likt detta så får man stå för konsekvenserna.

Tidningar kommer vara på honom, gemeneman kommer höjja sin röst och bödeln kommer lyfta yxan.

Det är sådant som man får räkna med.







2008-06-14 @ 02:45:45
URL: http://ostensson.blogdog.se
Postat av: o

Nu är det väl inte särskilt viktigt heller.

2008-06-14 @ 09:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0