Svar!!

Här kommer svaren på kommentarerna på inlägget  "Underbart"

Kommentarer:

Postat av: Marcus

Läser din blogg men är dålig på att kommentera,

2008-07-19 @ 22:00:29

Svar:
Jag trodde du slutat läsa mina bloggar eftersom du jämt kommenterade förut, men då vet jag .=)


Postat av:

du behåller din blogg och det med basta ! eller hur man nu säger haha =)

2008-07-19 @ 22:55:47
URL: http://gazela.blogg.se/

Svar:
Hehe jag vet inte hur man säger men ok, jag ska behålla min blogg men hur länge vet jag faktist inte.


Postat av: disis

jag var i borlänge då.. och dessutom hade det betytt ganska mycket o gå på sin gamla bästa kompis barns dop =)... fråga kunde man kanske gjort =)? skit samma =). kram

2008-07-20 @ 00:00:05

Svar:
Jag visste inte att du var i borlänge, vet faktist aldrig längre när du är i borlänge.Men hoppas på att få veta det nästa gång du kommer till borlänge. Ja det var dummt av mig att inte fråga ändå men de var rörigt där  runt om och att de redan skulle komma så mycket folk skrämmde både mig å marcus, men det är ingen bortförklaring för det.Jag känner mig dum å dålig som ej hörde av mig.Hoppas du kan förlåta mig! Kram på dig med !!=)

 
Postat av: Hanna

Hej Linda. Jag vill bara säga att du aldrig ska sluta drömma. Det finns inga ursäkter goda nog för att du ska avstå från sånt du vill ha eller behöver i DITT enda liv som Linda. Du är en kanongullig ung kvinna som har mycket kvar att uppleva, inte bara som mamma, utan också som Linda.
Fortsätt skriva, och våga inte ge upp dina drömmar. Jag tror på dig.

2008-07-20 @ 12:55:19

 Svar:
Hej Hanna! Nej sluta drömma kommer jag aldrig göra men jag har förstått att jag aldrig kommer få det, men drömmarna kommer alltid vara där.Det är bara + om jag skulle uppnå någon av mina drömmar. Jag vet att jag har mycket att uppleva men just nu ser det mörkt uu pga personliga skäl.Men självklart hoppas jag att dom reder ut sig så fort som möjligt och att jag kan fortsätta mina långsama kliv mot drömmarna!Jag ska fortsätta skriva blogg men hur länge vet jag faktsit inte i nu läget.Men tack för att du läser.Och du är en gullig tjej du med och du ger en possetiv styrka precis som disa.=)


Postat av: Läsaren

"Visst vi har våra svåra stunder då jag tycker han kan tänka anorlunda och tänka på att vi är en familj nu men de är väl så att killar är alltid svåra att få in sånnt.Dom tror alltid att dom är fria...."

Missförstå mig inte nu Linda, Men det finns killar som inte alltid "tror att dom är fria". Det finns killar som är mogna nog att stå för sina handlingar och som vill det bästa för sin partner. Du ska aldrig nöja dig med något för att du tror att det är den enda som är möjligt. Det är inget bra liv att bara stå ut med saker som man egentligen inte trivs med. Jag gjorde det alldeles för länge, tills jag nyligen vågade lyssna på mig själv igen. Jag vill helt enkelt bara säga att du inte ska vara konflikträdd. Varför ska du känna dig instängd medan din partner känner sig fri??? Det låter verkligen inte jämnställt.
Kramar och girlpower från en läsare

2008-07-20 @ 13:14:11

Svar:
Jag är faktist nöjd med min sambo och det vi har, visst vissa saker skulle kunna vara bättre men det har inget med han att göra.Den saken jag ej trivs med i nu läget måste jag leva med för det är mitt tagna beslut att leva med det och det är jag själv som orsakat det.Bra och modigt gjort att du lyssnade på dig själv å våagde ta steget vidare, du verkar vara stark!Jag känner mig jämt instängd, även fast han är hemma med mig åxå, de är nog abra för jag vill ha ett stort hus med trädgård så jag kan röra mig å pyssla med allt möjligt.Kan även kännamig jävligt instängd om jag ej kommer ut å få göra nått på en dag. Det där att jag skrev att han  känner sig fri, de är vad jag tror. De är så jag känner.Nej ibland känner jag att det inte är jämtställt här hemma men ibland är det super åxå!Och jag missförstår dig inte, tycker de är bra att di skriver vad du tycker å tänker. Tråkit att du just är anonym men de är inte hela världen. Kram & tack för den trognaläsaren!=)



KLART!!!!!

Japp nu har jag svarat så vill bara säga tack alla trogna läsare!!!!<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0