Onsdag

hummm är fortfarande lycklig, den där känslan komme nog inte lägga sig ner på ett tag....men komme den kvar stå för alltid??
Blev både ledsen å besviken när vi pratade igår, men jag kan inget göra för du skiter totalt i vad jag säger å tycker om sakar å ting. Önskar bara du kunde förstå mig åxå...  Du är inte själv om detta , jag är inte själv om detta så om detta ska funka så måste vi börja förstå varann....När ska vi börja göra det??

Saknar mina vänner nå enormt....vart är tiden?? Ibland vill jag bara stänga av allt så jag kan va med dom så länge de bara går, men ja komme aldrig så långt...

Alexander är busig idag, har fått satt upp sladdarna på väggen för han höll på att riva ner både lampor,blommor å allt...=) 
Han ska väl sova snart å då ska jag måla den sista grinden ..  sen efter 14 så komme mamma,pappa,erik och teres hit...pappa ska hjälpa till med lite saker här hemma så de bli lite i ordning gjort...för inget händer här hemma nu när marcus jobbar....fö jag orkar inte med allt å man ska va stark..haha

sedan ska vi bjuda dom på grillat...längtar redan..=)

Jaja nu ska jag hitta på nå skoj med alexander som sitter å kör in i mitt ben med gåstolen...så skrattar han för varje gång..=)

Ha en trevlig dag!

Älskar min familj!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0